Mutări de ULTIMĂ ORĂ în Guvern! Ce funcție va ocupa tânăra Andreea Lambru în Executivul Dăncilă

Mutări de ULTIMĂ ORĂ în Guvern! Ce funcție va ocupa tânăra Andreea Lambru în Executivul Dăncilă

Schimbări la Guvern. Ioana-Andreea Lambru, cea în locul căreia a fost numit la conducerea Secretariatului General al Guvernului (SGG), nu rămâne nici ea fără funcție.

Aceasta va fi numită secretar general adjunct al Guvernului, cu rang de secretar de stat, printr-o decizie a premierului Viorica Dăncilă, informeazăagerpres.ro.

Fost judecător al Curții Constituționale, actualul șef al SGG, Toni Greblă, a fost acuzat de procurorii DNA de fals în declaraţii în formă continuată, trafic de influenţă, coordonarea unui grup infracţional şi operaţiuni economice incompatibile cu funcţia. El a fost achitatîn mai 2018. Decizia magistraților nu este definitivă. (Detalii AICI)

Vezi AICI cine este Andreea Lambru, cum s-a remarcat în politica mare la doar 30 de ani și cine a propulsat-o în funcțiile cheie. Numele ei a fost implicat și într-un scandal sexual. (Detalii AICI)

Ultima oră
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”