Antonescu: Dau Guvernului nota 8, miniştrilor PNL – 7, pentru lipsa de comunicare

Antonescu: Dau Guvernului nota 8, miniştrilor PNL - 7, pentru lipsa de comunicare

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri seară, că acordă activităţii Guvernului de până în prezent nota 8, iar miniştrilor PNL nota 7, reclamând lipsa de comunicare a acestora pe politicile publice.

„Aş putea să spun că lipseşte, şi ăsta e sentimentul şi în partid, e şi al meu (…) i-am vrea mai prezenţi, i-am vrea mai mult în comunicare pe temele lor şi am vrea să discutăm cât se poate de mult în partid despre politicile care în cadrul Guvernului şi prin intermediul Guvernului condus de Victor Ponta să le aplice. Nota Guvernului ar fi să zicem 8, nota miniştrilor liberali nu ar scădea sub 7, diferenţa fiind dată într-adevăr de prestaţia, de efortul suplimentar al premierului”, a spus Antonescu, într-o emisiune la Antena 3, potrivit Mediafax.

El a menţionat că una dintre nemulţumirile pe care le are faţă de activitatea miniştrilor PNL îl priveşte pe Radu Stroe în legătură cu modificarea Codului rutier. Liderul PNL a afirmat că înainte ca Stroe să propună modificarea legislaţiei nu a discutat în partid acest subiect.

„Ideea de a înăspri trebuie totuşi calibrată cumva mai gradual. Adică există sentimentul, am vorbit cu mulţi oameni în aceste zile, care nu m-au sunat să mă întrebe dacă m-am certat sau dacă m-am împăcat cu Ponta, m-au sunat să-mi explice că e totuşi prea mult pentru o greşeală pe care o poţi comite să-ţi pierzi permisul patru ani”, a afirmat liderul PNL.

Antonescu a menţionat că în prezent nu se pune problema remanierii lui Radu Stroe, legată de acest subiect.