Avocatul lui Obreja: Va fi chemat și Cătălin Predoiu la DNA pentru audieri (VIDEO)

Avocatul lui Obreja: Va fi chemat și Cătălin Predoiu la DNA pentru audieri (VIDEO)

Avocatul lui Rudel Obreja, Cătălin Dancu, a precizat luni, la intrarea în sediul DNA, că urmează o nouă audiere surpriză în dosarul Gala Bute, referindu-se la fostul ministru al Justiției, Cătălin Predoiu.

„În premieră îl aveți pe domnul Predoiu pe listă. Va fi chemat și el”, a declarat Dancu jurnaliștilor prezenți la intrarea DNA.

Avocatul lui Rudel a declarat că Predoiu urmează să fie audiat la DNA referindu-se la hotărârea de Guvern privind fondurile pentru organizarea evenimentului Gala Bute
Ministerul Justiției nu a dat aviz favorabil la acel moment cererii făcute de Ministerul Dezvoltării Regionale de a organiza evenimentul, însă, cel mai probabil, Predoiu va fi propus ca martod de către avocatul lui Obreja.

Predoiu, posibile audieri la DNA

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)