Berceanu: N-am făcut nicio declaraţie despre doamna Udrea

Berceanu: N-am făcut nicio declaraţie despre doamna Udrea
Foto: evz.ro

Prezent duminică la Târgovişte alături de Vasile Blaga, senatorul PDL Radu Berceanu a declarat că nu a făcut afirmaţii despre Elena Udrea, precizând că îi plac blondele din PDL. Senatorul a declarat că membrii PDL sunt cei care vor decide cine îi va conduce după 14 mai.

„Noi nu am făcut altceva decât să ne prezentăm moţiunea, să ne prezentăm ideile, dumnealor vor decide, cred că fiecare are conştiinţa şi libertatea şi maturitatea să gândească care e cea mai bună soluţie şi se va decide şi vor vota pe 14 la Congres, nu acuma. (…) N-am făcut nicio declaraţie despre doamna Udrea, absolut niciuna. Ia uitaţi câte blonde sunt”, a spus Berceanu.

Întrebat de jurnalişti dacă îi plac blondele din PDL, Radu Berceanu a declarat: „Da, cum să nu”.

Berceanu a refuzat să comenteze faptul că Udrea şi-a exprimat în repetate rânduri susţinerea pentru premierul Emil Boc.

Senatorul PDL a comentat declaraţiile premierului, potrivit căruia ar avea susţinerea a 33 de preşedinţi de filiale PDL.

„Are semnătura. Între semnătură şi susţinere, chiar dacă încep amândouă cu «S», câteodată sunt diferente. Pentru că iniţial pe lista lui Vasile Blaga au semnat, cred, că vreo 35 care după aia şi-au luat semnătura de acolo şi au pus-o în partea ailaltă, uitând. Unul de aici de la dumneavoastră are semnătura în ambele părţi”, a precizat Berceanu.

Berceanu a negat că ar exista o ruptură în cadrul formaţiunii, răspunzând ferm: „Niciodată…niciodată!”.

Senatorul a fost prezent la Târgovişte la întâlnirea lui Vasile Blaga cu membrii colegiului director al PDL Dâmboviţa, la au mai participat și Cristian Boureanu, Radu F. Alexandru, Sorin Frunzăverde, susținătorii lui Blaga pentru funcția de premier.

Berceanu a declarat cu o zi în urmă că în 2002, când PDL trecea printr-o perioadă grea, „unele blonde erau cu Bittner şi Petrache”.

Vezi aici declarația lui Radu Berceanu privind „blondele din PDL”

Ultima oră
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)