Black Friday 2020. Cele mai mari reduceri de pe Altex

Black Friday 2020. Cele mai mari reduceri de pe Altex
Foto: Altex

Black Friday, cel mai așteptat eveniment de shopping al anului, va avea loc pe data de 15 noiembrie la Altex, unul dintre cei mai mari retailer online din România.

O metodă bună de a economisi, este să participați la evenimenteleBlack Friday Altex

De Black Friday, Altex vine în întâmpinarea clienților cu cele mai râvnite produse ale anului la reduceri imbatabile! Este momentul pentru super shopping, așa cum spune și naming-ul campaniei de Black Friday la Altex, iar catalogul a fost făcut public chiar cu câteva zile înainte de data oficială.

Altex îți oferă o gamă diversificată de produse electronice și electrocasnice, IT&C și multimedia cum ar fi:tv led, audio, auto, foto, video, laptop-uri, accesorii, desktop, monitoare, imprimante, GPS, telefonie mobilă, aparate frigorifice, încorporabile, jocuri, IT. Comandă online și beneficiază de soluții optime de finanțare, adaptate nevoilor tale!Daca găsești în altă parte mai ieftin, primești 2X diferență.

Marele retailer s-a axat pe produsele electrocasnice care ating procentul impresionant de -70%! Insă nici categoria de telefoane mobile, laptopuri și tablete nu este de neglijat! Există oferte competitive, iar stocurile se epuizează rapid!

Reducerile Black Friday la Altex vor fi disponibile atât online cât și în lanțul de magazine fizice pe 15 noiembrie.

Cele mai râvnite produse de Black Friday la Altex

Altex oferă o gamă variată de produse și se află în topul celor mai indrăgite magazine de către români, datorită diversitătii. Ce poți găsi la Altex? Televizoare LED, audio, auto, foto, video, laptop-uri, accesorii, desktop, monitoare, imprimante, GPS, telefonie mobilă, aparate frigorifice, încorporabile, jocuri, IT sunt doar câteva dintre cele mai căutate categorii de către cumpărători.

Ghid de cumpărături Altex pentru Black Friday:
Pentru a veni în ajutorul clienților cu sfaturi utile și pentru a evită supra-aglomerarea sie-ului și a sistemului de procesare a comenzilor, Altex vine în ajutorul acestora cu un mic ghid de cumpărături pentru Black Friday:

– Crează o listă cu ceea ce vrei să cumperi. Salvează din timp linkurile produselor pe care vrei să le achiziționezi.

– Fă-ți cont din timp pe site-ul oficial Altex. Trebuie să introduci informațiile personale necesare pentru livrare, precum numele, datele tale de contact, adresă de facturare, adresă de livrare a produselor.

– Alege plată produselor în numerar, pentru că sistemele de plată cu cardul vor fi aglomerate și timpul de procesare va fi mare.

ALTEX este magazin online cu produse din categoriile Anvelope, Articole sport, Audio, Auto, Biciclete, Boxe portabile, Bricolaj, Camere video auto, Căști bluetooth, Componente IT, Electrocasnice, Foto & video, Gadgeturi, GPS auto, Îngrijire personală, ipod, Jante aliaj, Laptopuri, Parfumuri, Pet Shop, Player muzică, Sisteme audio, Stații auto, Tablete, Telefoane, Televizoare, Trotinete.