Bodog (PSD), fost ministru al Sănătății, apel către Guvern: ‘Medicii au nevoie de echipamente, de teste, de medicamente, pentru a ne ține pe toți în viață’

Bodog (PSD), fost ministru al Sănătății, apel către Guvern: 'Medicii au nevoie de echipamente, de teste, de medicamente, pentru a ne ține pe toți în viață'
Sursă foto: Facebook / Florian Bodog

Fostul ministru al Sănătății, Florian Bogog, atrage antenția guvernanților că măsurile în cazul pandemiei de coronavirus trebuie luate urgent și transparent.

Oamenii de care depinde siguranța medicală a țării nu au nevoie de povești, nu au nevoie de pasarea responsabilității și mai ales nu au vreme de pierdut! Ei au nevoie de echipamente de protecție, au nevoie de teste, au nevoie de medicamente, au nevoie de tot ceea ce este necesar pentru a ne ține pe toți în viață’, transmite Bodog, potrivit BihorNews.ro.

Amintim, de asemenea, că PSD-iștii depun, joi, un proiect de lege prin care cer ca ratele bancare să poată fi suspendate, la cerere, atât de către populație, cât și de către firme.

Măsura pe care social-democrații vor să o impună este valabilă pentru toate creditele contractate până la data de 19 martie. (Detalii AICI)