Cătălin Predoiu: Guvernarea Oprescu în Bucureşti a dus la moartea unui copil. A plâns doar ca să prostească lumea

Cătălin Predoiu: Guvernarea Oprescu în Bucureşti a dus la moartea unui copil. A plâns doar ca să prostească lumea
Foto: romanialibera.ro

Prim-vicepreședintele PDL , Cătălin Predoiu, spune că primarul Capitalei Sorin Oprescu vrea să scape basma curată în faţa cetăţenilor în cazul copilului de 4 ani ucis de un maidanez.

Predoiu spune că „acest politician de modă veche, demn de lada de gunoi a istoriei, a crezut că o să scape de vina uciderii, indirecte, a unui copil”.

Liderul PDL argumentează că Oprescu a plâns în faţa publicului doar ca să emoţioneze, astfel încât „lumea să nu mai gândească cu capul limpede”.

„A venit în faţa bucureştenilor nu pentru a cere iertare, cum era firesc, ci pentru că mai vrea să ne mai prostească încă o dată. Aşa cum ne-a prostit atunci când a promis că rezolvă problema câinilor maidanezi susţinând blocarea legii, la unison cu ceilaţi Opreşti, tovarăşi de minciuni şi de ticăloşii din PSD”, scrie Cătălin Predoiu pe blogul său.

Acesta adaugă că primarul Capitalei a ştiut că sunt doar 3 maşini de ecarisaj care ridică 40 de câini pe zi pentru sterilizare sau eutanasiere, în condiţiile în care în Bucureşti sunt 64.000 de câini.

„Se ştia, aşadar, că programul este sortit eşecului. Şi atunci de ce l-au continuat? Dacă au făcut-o pentru bani sau pur şi simplu din dispreţ pentru „pulime”, nici nu mai contează”, mai scrie Predoiu pe blogul său.

Liderul PDL concluzionează că „prin neglijenţă şi incompetenţă, prin minciună şi cinism, guvernarea Sorin Oprescu din Bucureşti a condus la moartea unui copil. O altă victimă, un copil de numai 4 ani”.

„Faceţi singurul gest care vă poate reda cât de cât demnitatea, ieşiti afară din Primărie, plecaţi, staţi printre maidanezi, poate vă vindecaţi de şmecherie. Nu daţi doi bani pe oameni. Şi când plecaţi, poate îi luaţi şi pe Victor Ponta şi Crin Antonescu, pentru că aveţi toţi mâinile pătate de sângele nevinovat”, încheie Predoiu.