Chestorul Dan Valentin Fătuloiu, noul atașat pe afaceri interne al României la Milano

Chestorul Dan Valentin Fătuloiu, noul atașat pe afaceri interne al României la Milano
Foto: evz.ro

Ministrul de Interne, Traian Igaș, l-a numit în funcția de atașat pe afaceri interne al României la Milano pe chestorul Dan Valentin Fătuloiu.

În noiembrie 2010 Fătuloiu a fost demis din funcția de secretar de stat la ministerul de Interne, şef al Departamentului de Ordine şi Siguranţă Publică din MAI, în urma scandalului privitor la mita oferită acestuia de omul de afaceri Cătălin Chelu, anunță Mediafax.

Surse din interiorul ministerului au confirmat numirea în funcție, precum și faptul că Fătuloiu a acceptat numirea.

Ultima oră
17:00 - Gigi Becali, pictat pe peretele unei biserici, alături de Iisus Hristos. Patronul FCSB a izbucnit în plâns când a văzut rezultatul (FOTO)
16:55 - Ludovic Orban, după decizia conducerii Parlamentului privind moțiunile de cenzură: Încă o hotărâre neconstituțională, luată de aceeași majoritate PSD – partea PNL pro-Cîțu. Penibil (VIDEO)
16:44 - Cele mai ciudate superstiții. De ce se consideră ghinion să te tuni noaptea și de ce nu e bine să deschizi umbrela în casă
16:42 - Moțiunea de cenzură depusă de PSD va fi votată pe 5 octombrie. Moțiunea USR PLUS – AUR, amânată iar, contrar deciziei CCR (VIDEO)
16:30 - Florin Cîțu: Salariul minim pe economie va crește de la 1 ianuarie 2021. Propunerea Guvernului este pentru o creștere brută de aproape 11%
16:25 - Protest în Piața Victoriei: Transportatorii ies în stradă. Ce-i cer premierului Florin Cîțu
16:23 - Secretarul de presă al Departamentului de Stat al SUA a fost testat pozitiv la COVID-19 după ce a participat la Adunarea Generală a ONU
16:20 - „Extraction”, cel mai popular film de pe Netflix. Primul sezon din „Bridgerton”, cel mai popular serial
16:19 - Adriana Pistol (INSP), despre explozia de cazuri COVID din Capitală: Se petrece în fiecare weekend, nu are legătură cu vreun congres sau partid / Am putea depăși 20.000 de infectări/zi în toată țara (VIDEO)
16:16 - Andreea Esca s-a făcut de râs, în direct, la ştirile de la Pro TV. Telespectatorii au crezut că nu aud bine când au observat ce a întrebat prezentatoarea