Marcel Ciolacu condamnă deciziile din trecut ale PSD: „Viorica Dăncilă nu trebuia să candideze”

Marcel Ciolacu condamnă deciziile din trecut ale PSD: Viorica Dăncilă nu trebuia să candideze
Foto: facebook.com

După ce au susținut-o în campania electorală, liderii PSD încep să se dezică de Viorica Dăncilă după eșecul din alegeri. Vineri, chiar președintele interimar Marcel Ciolacu a numit candidatura fostului premier în alegerile prezidențiale o greșeală și a susținut, ironic, că partidul ar fi trebuit să fie mai curajos.

”Trebuia să fim mai curajoși, iar partidul să ia o decizie mai curajoasă, mai colectivă. Nu mă sfiesc să spun – dna Viorica Dăncilă nu trebuia să candideze. Partidul trebuia să iasă din această bulă – nu e prima oară când face așa ceva, a făcut-o și Victor Ponta – această poveste că PSD nu-și permite să nu aibă candidat propriu”, a declarat Marcel Ciolacu, într-un interviu la DCNews.

De asemenea, acesta susține că partidul ar fi trebuit să facă schimbări și să fie mai atent la detalii direct după eșecul de la europarlamentare.

”După rezultatul de la europarlamentare trebuia să fim mai curajoși, partidul să fie mai dinamic și să fie atent la cifrele din sondaje și să ia o decizie mai curajoasă, mai colectivă”, a adăugat Ciolacu.

Marcel Ciolacu a preluat conducerea interimară a PSD imediat după turul 2 al alegerilor prezidențiale după demisia Vioricăi Dăncilă.