Ciprian Pandea (PNL Călărași), despre șeful interimar al Gărzii de Mediu: Alexandru Lucian Vasile era adjunctul lui Octavian Berceanu, cu care a colaborat foarte bine, și este un om cu studii în domeniu

Ciprian Pandea (PNL Călărași), despre șeful interimar al Gărzii de Mediu: Alexandru Lucian Vasile era adjunctul lui Octavian Berceanu, cu care a colaborat foarte bine, și este un om cu studii în domeniu
Foto: Facebook @ Ciprian Pandea

Ciprian Pandea, președintele PNL Călărași, a vorbit despre Alexandru Lucian Vasile, care a preluat ca interimar atribuțiile de comisar general al Gărzii de Mediu după demiterea lui Octavian Berceanu, și spune că noul șef al instituției are studii în domeniu și a colaborat foarte bine cu predecesorul său.

Ce a declarat Ciprian Pandea (PNL Călărași) despre Alexandru Lucian Vasile, șeful interimar al Gărzii de Mediu

„Observ că la nivel național este o întreagă dezbatere despre preluarea atribuțiilor de comisar șef de la Garda de Mediu de către Alex după demiterea domnului Berceanu! Un detaliu foarte important: Alexandru Lucian Vasile era adjunct al domnului Berceanu la Garda de Mediu. Domnule Berceanu, știu ca ați colaborat foarte bine cu Alex, validați comportamentul colegilor dumneavoastră de partid care din spatele unei tasturi terfelesc imaginea fostului dumneavoastră coleg?”, a scris Ciprian Pandea, luni, pe Facebook.

Președintele PNL Călărași a amintit că Alexandru Lucian Vasile era comisar general adjunct al Gărzii de Mediu încă din martie.

„Daca v-ați fi uitat în structura de conducere a Gărzii de mediu ați fi văzut că domnul Vasile a fost din martie, până acum, comisar șef adjunct al Gărzii de Mediu. Deci a fost a fost comisar șef adjunct, dar până acum, nimeni nu a sesizat asta. Sigur, acum e doar fiu de primar al unei comune din Călărași. Iar din februarie 2020, Alexandru Lucian Vasile a fost numit vicepreședinte la Agenția Națională pentru Arii Naturale Protejate”, a adăugat Ciprian Pandea.

El a explicat că noul șef al Gărzii de Mediu „este un om cu studii în domeniu”.

„Alexandru Lucian Vasile a absolvit în 2012 Facultatea de Silvicultură și Exploatare forestieră a Universității Transilvania Brașov, și un master în 2016 la aceeași instituție de învățământ superior”, a conchis Ciprian Pandea.