Crin Antonescu: „Mă voi implica direct şi la vedere în campania pentru referendum”

Crin Antonescu: „Mă voi implica direct şi la vedere în campania pentru referendum”

„Mă voi implica direct şi la vedere în această campanie”, a anunțat miercuri președintele interimar Crin Antonescu, menţionând că va face apel la participarea la urne şi la „desluşirea interesului şi înţelesului” acestui referendum.

„Mă voi implica direct şi la vedere în această campanie, în sensul în care voi face cu toate mijloacele apel la participarea tuturor cetăţenilor la referendum, la desluşirea înţelesului şi interesului pe care îl reprezintă acest referendum. Toţi cetăţenii trebuie să ştie că au dreptul de a veni sau nu la referendum, dar în acelaşi timp trebuie să ştie în ce măsură soarta fiecăruia dintre noi se leagă de rezultatele acestui referendum”, a anunţat Crin Antonescu.

Legea referendumului a fost votată miercuri în Camera Deputaților, în forma aprobată de Curtea Contituțională (prezența la vot trebuie să fie mai mare de 50%), cu amendamentele aduse de USL, respectiv prelungirea programului de vot. Astfel, referendumul se va organiza pe parcursul unei singure zi, pe 29 iulie, între orele 7:00 și 23:00.

Antonescu: Mă voi implica în campanie

Embed: " />