Crin Antonescu, un președinte interimar amator de poker, care nu cunoaște limbi străine

Crin Antonescu, un președinte interimar amator de poker, care nu cunoaște limbi străine
Foto: inpolitics.ro

Am avut preşedinte jucător, avem interimar, tot jucător – de poker, spun gurile rele. Aceleaşi care susţin că actualul preşedinte interimar nu ar ști nicio limbă străină. Cu toate acestea Crin Antonescu se remarcă printr-o evolutie politică rapidă şi sigură.

După ce a intrat în PNL, Antonescu a ajutat la organizarea ramurii din Tulcea a partidului. A demisionat pentru o scută perioada de timp, iar mai apoi a revenit odata cu reunificarea mișcării liberale. În 1995, a fost ales vicepreședinte al PNL și mai apoi, liderul delegației liberale din Camera Deputaților. Din 20 martie 2009, Crin Antonescu este președintele Partidului Național Liberal, și candidatul oficial la președinție din partea acestei formațiuni.

Dacă în plan politic a urcat tot timpul, nu același lucru se poate spune despre viața privată. A rămas de două ori repetent la facultatea de Istorie, nu ştie nicio limbă străină, iar pe seama lui se fac multe glume legate de somnul prelungit și de absențele din Parlament.

Antonescu este cunoscut și ca un înrăit jucător de pocker. În acest sens a primit un mesaj chiar din partea primarului liberal de la Sectorul 1 al Capitalei, Andrei Chiliman: ”Pentru domnul preşedinte Antonescu, două mesaje: În politică, în viaţă în general, câştigă cei care joacă şah, nu poker.

Crin, președinte jucător de poker

Embed: " />
Ultima oră
20:14 - Andrei Muraru, la Baza Mihail Kogălniceanu: Suplimentarea efectivelor de militari americani în România, ca parte a întăririi prezenței aliate pe flancul estic al NATO, reprezintă o prioritate
20:04 - Florin Cîțu: „Trebuie să îi asigurăm pe români că după această guvernare nu vor mai fi drumuri fără asfalt, localități fără canalizare, fără apă curentă”
20:01 - Ludovic Orban, la Constanța: Suntem poarta de est a Europei și trebuie să valorificăm la maximum acest potențial. Guvernul trebuie să susțină toate investițiile pe care le-am pornit sau care sunt în pregătire (VIDEO)
19:50 - Premierul Florin Cîțu recunoaște că reformele s-au împotmolit dar dă vina pe Parlament: “Ceea ce a ținut de Guvern am făcut”
19:33 - Rareș Bogdan: În politică e altfel decât în business sau în presă. Nu poți de unul singur, chiar de-ai fi Ronaldo, Messi sau Hagi (VIDEO)
19:27 - Biserica ortodoxă din Grecia, mesaj pro-vaccinare: „Nu conține microcipuri. Sunt teorii rupte de realitate”
19:25 - Pandemia a dublat fenomenul singurătății: Unul din patru cetăţeni ai UE se simte izolat
19:16 - Dana Budeanu s-ar fi logodit? Ce spune despre inelul de logodnă
19:16 - Florin Cîțu: Suntem pregătiți nu numai de valul 4, suntem pregătiți să depășim pandemia
18:54 - Dan Barna: Mesajul premierului, unul firesc. Ne spune că rectificarea bugetară este un subiect care se discută cu fiecare ministru în parte, cum este și logic să se întâmple