Crin Antonescu, un președinte interimar amator de poker, care nu cunoaște limbi străine

Crin Antonescu, un președinte interimar amator de poker, care nu cunoaște limbi străine
Foto: inpolitics.ro

Am avut preşedinte jucător, avem interimar, tot jucător – de poker, spun gurile rele. Aceleaşi care susţin că actualul preşedinte interimar nu ar ști nicio limbă străină. Cu toate acestea Crin Antonescu se remarcă printr-o evolutie politică rapidă şi sigură.

După ce a intrat în PNL, Antonescu a ajutat la organizarea ramurii din Tulcea a partidului. A demisionat pentru o scută perioada de timp, iar mai apoi a revenit odata cu reunificarea mișcării liberale. În 1995, a fost ales vicepreședinte al PNL și mai apoi, liderul delegației liberale din Camera Deputaților. Din 20 martie 2009, Crin Antonescu este președintele Partidului Național Liberal, și candidatul oficial la președinție din partea acestei formațiuni.

Dacă în plan politic a urcat tot timpul, nu același lucru se poate spune despre viața privată. A rămas de două ori repetent la facultatea de Istorie, nu ştie nicio limbă străină, iar pe seama lui se fac multe glume legate de somnul prelungit și de absențele din Parlament.

Antonescu este cunoscut și ca un înrăit jucător de pocker. În acest sens a primit un mesaj chiar din partea primarului liberal de la Sectorul 1 al Capitalei, Andrei Chiliman: ”Pentru domnul preşedinte Antonescu, două mesaje: În politică, în viaţă în general, câştigă cei care joacă şah, nu poker.

Crin, președinte jucător de poker

Embed: " />