Daniel Constantin: Distanţa dintre Iohannis şi bugetul de stat se măsoară în ani lumină

Daniel Constantin: Distanţa dintre Iohannis şi bugetul de stat se măsoară în ani lumină

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a susţinut, marţi, referitor la declaraţii făcute de liderul PNL Klaus Iohannis legate de buget, că „distanţa” dintre acesta şi bugetul de stat „se măsoară nu în ani de studii economice, ci în ani lumină”.

„Domnul Iohannis îşi sabotează cu succes şansele electorale, încercând să pară doct într-un domeniu care îi este total străin. După ce a scos PNL de la guvernare pentru că nu ştie economie, (reamintesc că a refuzat poziţia vicepremier şi ministru de finanţe, spunând că nu se pricepe la economie), Klaus Iohannis loveşte din nou, de această dată trezindu-se vorbind – pentru a câta oară – despre ceea ce nu înţelege, adică despre buget şi finanţe. Distanţa dintre domnia sa şi bugetul de stat, pe care mă îndoiesc că l-a citit vreodată, fie şi în diagonală, se măsoară nu în ani de studii economice, ci în ani lumină! Mulţi spun că dl. Iohannis nu ştie să vorbească. Îi contrazic: Iohannis nu ştie să tacă!”, a susţinut Constantin într-o declaraţie de presă, citat de Mediafax.

Președintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, marți, că premierul Victor Ponta trebuie să prezinte bugetul de stat pe anul viitor în Parlament până în 15 noiembrie, cum prevede legea, și să explice cum va acoperi ”gaura” de 15 miliarde de lei pentru 2015 dacă nu prin majorarea de taxe și impozite.