Despre misoginism: "Trei bărbaţi se luptă cu mine, apără Bucureştiul de Elena Udrea"

Despre misoginism: "Trei bărbaţi se luptă cu mine, apără Bucureştiul de Elena Udrea"
Foto: evz.ro

Prezentă joi la Piteşti cu ocazia unei la o întâlniri cu oamenii de afaceri din judeţ, preşedintele PDL Bucureşti Elena Udrea a declarat referitor la misoginismul unor oamenil politici că îl ignoră şi chiar are „o campanie bărbătească” în capitală, unde trei bărbaţi se luptă pentru a „apăra Bucureştiul de Elena Udrea”.

Întrebată ce părere are de faptul că unii oameni politici sunt misogini, liderul PDL a afirma: „Bun, cred că acest lucru este uşor de văzut în foarte multe momente, chiar acum am o campanie foarte bărbătească la Bucureşti, împotriva mea trei bărbaţi se luptă cu mine acolo, apără Bucureştiul de Elena Udrea, dar, după cum vedeţi, de şase-şapte ani mă descurc, chiar şi în situaţia asta”, a spus Udrea, citată de Mediafax.

Liderul PDL a declarat că de numeroase ori a simţit misoginismul unor politicieni, însă a încercat să îl evite şi să îl ignore.

„Până la urmă, am ştiut de la început sau am aproximat în ce fel de lume accept să intru atunci când am ales politica şi sper că reuşesc să mă descurc până la capăt” a afirmat Elena Udrea.

Întrebată unde se vede peste cinci ani, Elena Udrea a declarat: ” Sigur în politică, e greu de spus, vedeţi, în politică de la o zi la alta se întîmplă lucruri pe care e greu să le prevezi”.

Preşedintele PDL Bucureşti a participat joi la Piteşti la o întâlnire cu oamenii de afaceri din judeţ, organizată la iniţiativa organizaţiei judeţene a PDL şi Asociaţiei Oamenilor de Afaceri (AOA) Argeş, la care au mai participat, printre alţii, premierul Emil Boc, Gheorghe Ialomiţianu şi Traian Igaş, precum şi parlamentari ai PDL Argeş.

Udrea, despre misoginismul unor politicieni

Ultima oră
22:26 - Valeriu Gheorghiță: Vorbim de un val 4 în majoritatea țărilor europene. Sunt analizate pe de o parte măsuri de motivare pentru vaccinare, iar pe de altă parte e luat în calcul un pachet de restricții (VIDEO)
22:12 - Valeriu Gheorghiță: „Este o prioritate să creștem numărul persoanelor vaccinate cu prima schemă”
22:00 - Florin Cîțu, despre declația lui Ludovic Orban privind neatingerea țintei de vaccinare: M-a mâhnit
21:54 - Florin Cîțu: În coaliție și eu, și Ludovic Orban susținem interesele PNL. Orice competiție e frumoasă – în economie reduce prețurile și crește oferta, în politică scoate cel mai bun lider la suprafață
21:38 - Premierul Florin Cîțu, despre introducerea restricțiilor pentru persoanele nevaccinate: „Trebuie să ne consultăm cu specialiștii. Nu vom închide piețele, nu vreau să închidem mall-urile”
21:28 - Florin Cîțu: Acest val 4 nu ar trebui să se întâmple, trebuie doar să ne vaccinăm, dar în același timp să fim pregătiți. Avem un vaccin care poate opri această pandemie
21:14 - UNICEF, semnal de alarmă cu privire la închiderea școlilor în pandemie: Efectele negative pe termen scurt sau lung nu justifică această abordare
20:58 - Explozie la un complex chimic din Germania: O persoană a murit și peste 30 au fost rănite. Localnicii, sfătuiți să evite mâncarea din grădină și să se ferească de eventuale particule de funingine
20:53 - Dan Barna: Relaţia de lucru în coaliţie este funcţională. Lucrurile nu sunt roz, dar nici negre
20:10 - CSM anunţă declanşarea concursurilor de admitere în INM şi magistratură