Diana Șoșoacă, mesaj amenințător pentru Florin Cîțu: „Când mai vin cu sacul, vă bag în el și trag fermoarul”

Diana Șoșoacă, mesaj amenințător pentru Florin Cîțu: „Când mai vin cu sacul, vă bag în el și trag fermoarul
Diana Șoșoacă, alături de Florin Cîțu, octombrie 2021 / Foto: George Călin, Inquam

În plenul Parlamentului, în ziua moțiunii de cenzură, Diana Șoșoacă a avut un discurs în stilul caracteristic, cu referire la premierul Florin Cîțu. Senatoarea independentă a amintit despre scena din urmă cu câteva luni, când a adus sacul și l-a aruncat în fața liberalului.

De această dată, Diana Șoșoacă nu a mai venit în Parlament cu sacul, dar a promis că data viitoare, dacă va fi nevoită să o facă, îl va introduce pe Cîțu în sac și va trage fermoarul.

„Domnule Cîţu, aţi spus că 70% din populaţia României care este nevaccinată este proastă. Vă anunţ că sunteţi prim-ministru unei ţări formată din proşti, în care, parafrazându-l pe Caragiale, unde sunteţi cel dintâi”, a declarat Şoşoacă.

Diana Șoșoacă: „Dacă dumnevoastră sunteţi Superman, eu sunt Xena, prinţesa războinică”

„Vă expun câteva dintre motivele oamenilor care au ieşit sâmbătă, doar 60.000 în Bucureşti şi imediat aţi chemat chestorii ca să vă apere de o femeie. Păi, nu eraţi dumnevoastră Superman?! Dacă dumnevoastră sunteţi Superman, eu sunt Xena, prinţesa războinică. Eu am mai multe șanse să fiu Xena decât dumneavoastră Superman dacă ați pus trei gealați să vă apere de întrebările unei femei. Mai mult decât atât, lipsește cineva de aici. Principalul responsabil, autorul tuturor crimelor, Raed Arafat.

(…) Când mai aduc sacul, va bag în el și trag fermoarul, va arunc la coșul istoriei. Concluzia o trage Mihai Eminescu care spunea că greșelile în politică sunt crime pentru că suferă milioane de oameni nevinovați, se împiedică dezvoltarea. Domnule Cîțu, vă spun pe limba dumneavoastră de la CIA: get lost!”, a afirmat Șoșoacă.

Ultima oră
00:50 - Pacientul zero cu Omicron din Italia și-a infectat toată familia: „Situația e sub control. Vaccinul a funcționat excelent în cazul nostru”
00:20 - Octavian Jurma: Valul 4-Delta ne-a lovit ca un tsunami. Dacă infecţiozitatea noii variante de coronavirus se confirmă, valul 5-Omicron ne va lovi ca un trăsnet
00:06 - Valeriu Gheorghiță: Sunt indicii că Omicron este o variantă de scăpare de protecția anticorpilor, ceea ce reprezintă o problemă
00:03 - Marea Britanie confirmă 11 infectări cu varianta Omicron. Unele nu au legături cu deplasările în Africa de Sud
00:03 - Angajaţi ai Spitalului Judeţean din Botoşani, prinşi când încercau să fure mâncarea bolnavilor. Ce sancțiuni au primit
23:22 - Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur pentru a 7-a oară. Cine este „Atacantul anului” (VIDEO)
23:08 - Brașov: Înghesuială în Piața Sfatului la aprinderea luminițelor de Crăciun
22:58 - Adrian Câciu (PSD): Primăriile să se digitalizeze și să cunoască nivelul veniturilor, să primească subvenție numai cine are nevoie / Despre problema termiei în Capitală: Nu s-a făcut nici înainte, nici acum (VIDEO)
22:32 - Un nou val de scumpiri lovește România în prag de sărbători. Sindicalist: „Vom mânca un cozonac mai scump cu 30%”
22:21 - Adrian Câciu (PSD), ministrul Finanțelor: Nicușor Dan a ales să facă marketing politic pe problema termiei. E o retorică a victimizării personale în care eu nu vreau să intru / Banii din buget se dau în baza unui algoritm (VIDEO)