Divorț între PSD și Sergiu Nicolaescu: Am demisionat irevocabil

Divorț între PSD și Sergiu Nicolaescu: Am demisionat irevocabil
Foto: cinemagia.ro

Senatorul Sergiu Nicolaescu a intervenit telefonic, luni, în cadrul emisiunii “Evenimentul Zilei”, difuzată de B1 TV, pentru a da lămuriri vizavi de demisia sa din PSD.

Faimosul regizor a declarat că a existat o nepotrivire de caracter între el și anumiți lideri ai partidului, menționând că demisia nu are nicio legătură cu recentele zvonuri privind înlocuirea sa de la conducerea Comisiei de cultură din Senat.

Acesta a spus că a demisionat irevocabil, urmând să își iscălească demisia marți. Întrebat de moderatorii Robert Turcescu și Ion Cristoiu dacă a fost contactat de cineva din partid pentru a îl convinge să nu demisioneze Nicolaescu a replicat sec: “Nu m-a căutat nimeni, la urma urmei de ce să mă caute?”.

Sergiu Nicolaescu a precizat că își va duce la bun sfârșit mandatul de Senator, până în decembrie 2012.

Sergiu Nicolaescu, despre demisia din PSD

Ultima oră
09:49 - O nouă multinațională vine în România. Compania a început deja să recruteze masiv
09:29 - Incendiu puternic la o hală de producție a polistirenului din Dâmbovița. A fost emisă avertizare Ro-Alert
09:29 - Trendul de creștere continuă: Prețul spot al energiei electrice din România a atins un nou maxim istoric în iulie 2021
09:03 - Valeriu Gheorghiță: „Vaccinarea reduce de 25 de ori riscul să ajung la spital în cazul în care mă îmbolnăvesc cu varianta Delta”
08:41 - Companiile din România preferă împrumuturile externe. Un stoc ridicat de datorie către creditori externi poate deveni o problemă în vremuri de criză, avertizează BNR
08:35 - Despărțire surpriză în lumea mondenă: Cristian Boureanu și Laura Dincă și-au spus adio după aproape șapte ani de relație
08:18 - Ce se va întâmpla cu atleta din Belarus, forțată să părăsească Jocurile Olimpice. Anunțul făccut de autoritățile japoneze
08:16 - Alina Șerban (ANM): Disconfort termic deosebit de accentuat în sudul și sud-estul României, cu valori spre 41 de grade în Muntenia. În restul țării, vorbim de o scădere semnificativă a temperaturilor (VIDEO)
07:43 - Incendiile de vegetație au provocat noi evacuări de turiști în Turcia. Grecia, Italia și Bosnia s-au confruntat și ele cu flăcări violente / Insula Rhodos a rămas fără apă și curent electric (VIDEO)
07:15 - Furtunile au făcut ravagii în țară. Maramureș, printre cele mai afectate județe (VIDEO)