Elena Udrea: Adriean Videanu poate fi o variantă pentru Primăria Capitalei

Elena Udrea: Adriean Videanu poate fi o variantă pentru Primăria Capitalei
Foto: evz.ro

Pe lista posibililor candidaţi ai PDL pentru Primăria Capitalei revine Adriean Videanu. Prezenţa fostului primar general pe lista scurtă de candidați a fost anunţată de Elena Udrea.

Un sondaj intern cerut de PDL Bucureşti arată că Adriean Videanu este favorit între potenţialii candidaţi la postul lui Sorin Oprescu. Cei înscrişi deja în competiţia internă din PDL pentru Primăria Capitalei sunt Cristian Preda, Theodor Paleologu şi Costică Canacheu.

Preşedintele PDL Bucureşti a precizat că democrat liberalii vor candida cel mai probabil împreună cu UNPR la alegerile locale.

Adriean Videnau poate fi o variantă pentru Primăria Capitalei. În acest moment, lucrăm la identificarea celui mai bun candidat pentru campania din toamnă, pentru fotoliul de primar general. În scurt timp, la începutul anului viitor, ne vom anunța și candidatul” a spus președintele PDL București.

Întrebată dacă PDL va face campanie comună cu UNPR la Primăria Capitalei, Elena Udrea a declarat: „Cel mai probabil da, vom face o campanie la București împreună, vom susține aceeiași candidați, UNPR are doi primari foarte buni de sector, noi avem la fel, doi primari foarte buni de sector. De candidat, vom candida cu cineva din partea Partidului Democrat Liberal, e partidul care a avut inimile bucureștenilor în trecut și cred că trebuie să fim în stare să le recâștigăm”, a declarat președintele PDL București.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:03 - Vasile Dîncu: În Europa, la nivelul întregii echipe NATO, există un deficit în ceea ce privește înzestrarea militară / Ne îngrijorează prezența Rusiei pe Insula Șerpilor
00:03 - Marea Britanie oferă vaccinul împotriva variolei pe măsură ce cazurile de variola maimuței se răspândesc rapid în țările europene
23:47 - Cristian Diaconescu: Trebuie să mai existe pe verticala de decizie la Moscova persoane cu care să se poată dialoga. S-a creat mentalul că totul se închide la Putin, dar e o autocrație cu un establishment politic uriaș (VIDEO)
23:29 - Liderul PSD, Marcel Ciolacu, despre performanțele economiei României la nivel european: „Guvernul va trebui să vină cu un nou pachet pentru a echilibra lucrurile”
23:28 - Ministerul de Externe ucrainean despre ignoranța Kremlinului: „Rusia a ales război, nu negocieri”
23:10 - Româncele și-au aflat adversarele din primul tur de la Roland Garros. Pe cine vor înfrunta Simona Halep și celelalte „tricolore” de pe tabloul principal de la Paris
23:02 - Fiona Hill, fosta consilieră a președintelui Trump: „Putin va găsi o modalitate de a-și îndeplini în continuare obiectivele din război/ El trăiește într-o bulă”
22:50 - Adela Popescu a dezvăluit care a fost cel mai stânjenitor moment din viața ei: „Mi-a făcut bine ca am rezistat cu brio”
22:42 - Momente controversate și la finala Cupei. Suporterii lui Sepsi Sfântu Gheorghe s-au întors cu spatele la intonarea imnului României, iar apoi au scandat „Ungaria, Ungaria” (FOTO)
22:25 - Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat în premieră Cupa României. Victorie la pas în finala cu FC Voluntari