Gabriela Firea critică dur un ministru al Guvernului Dăncilă: Urmăresc cu atenție și îngrijorare…

Gabriela Firea critică dur un ministru al Guvernului Dăncilă: Urmăresc cu atenție și îngrijorare...

Primarul General, Gabriela Firea, a declarat că urmărește cu atenție și îngrijorare deciziile Ministerului Transporturilor, condus de Lucian Șova, vizavi de Centura Capitalei. Aceasta a precizat că așteaptă ca obiectivul să fie trecut la Primăria Capitalei, acolo unde promite că va fi finalizat.

Firea a dat de înțeles că anumite persoane pun piedici Primăriei, astfel încât Centura Capitalei să nu ajungă la această instituție și să nu poată fi finalizată.

”Urmăresc cu atenție și îngrijoare sau cum era celebra vorbă, ceea ce va face Ministerul Transporturilor și CNAIR în legătură cu centura Capitalei. Am spus-o și îmi asum criticile ulterioare: timpul nu mai are răbdare cu oamenii și trebuie să facem centura ocolitoare a Capitalei. Noi trebuia să avem deja două centuri ale Capitalei, una destinată traficului greu, alta destinată traficului normal. Noi nu suntem în stare să facem nici măcar prima. Dacă toate guvernele de după 90 nu au putut rezolva, noi vrem să o facem centura Capitalei (…) Atunci când ai un primar general și o Primărie care își dorește să preia centura Capitalei și metroul, atunci spui: doamne ajută, ia-o și fă-o, nu pui tot felul de piedici”, a declarat Gabriela Firea, la Antena 3, potrivit stiripesurse.ro.

Primarul Capitalei a acuzat faptul că în Ministerul Transporturilor jocurile sunt făcute de ”băieții deștepți, care zic: lasă că ne facem noi jocurile și pe Firea o lăsăm așa, că ea nu va spune nimic. Ei, nu e chiar așa”.

Firea a mai spus că ajungem să avem o imagine nefavorabilă în ochii ambasadelor din cauza acestei situații: ”Este o dovadă de respect pentru bucureșteni, pentru turiști, pentru toată lumea să finalizăm această centură a Capitalei. Ne întreabă toate ambasadele de ce nu finalizăm această centură a Capitalei și nu le vine să creadă când le spunem că nu ni se dă acest obiectiv la Primăria Capitalei. Sunt uluiți!”.

Ultima oră
23:54 - În stațiunile din sudul litoralului s-ar putea da undă verde la construcția de clădiri cu mai mult de 9 etaje
23:37 - Incendiu în baia unui apartament din Târgoviște. ISU Dâmbovița: Au fost evacuați 15 locatari
23:20 - Cine este Rebeka Daniel, fata de 17 ani care i-a lăsat cu gura căscată pe jurații de la SuperStar (Pro TV)
22:49 - Anca Dumitra, dezvăluiri inedite. Frumoasa actriță din „Las Fierbinți” (Pro TV), despre posibilitatea de a deveni mămică: „Când se vrea, se dorește…” (FOTO)
22:20 - A treia extragere la Loteria Vaccinării. Au fost anunțați câștigătorii premiilor din această săptămână
22:11 - Radu Țincu: Autoritățile europene, îngrijorate de riscul ca pandemia să evolueze din România și în Europa. Țara noastră riscă să genereze o nouă variantă virală. OMS va propune restricții (VIDEO)
21:44 - Radu Țincu: E vaccinată 47% din populația lumii și nu s-a întâmplat nimic cu nimeni / Când un medic spune că vaccinarea nu e soluția, deși a fost aprobată de toate forurile internaționale, trebuie își piardă calitatea de medic (VIDEO)
21:25 - Daniel Coriu: Am ajuns la o situație dramatică prin nevaccinare, dar și din cauza unor medici iresponsabili care au transmis mesaje greșite / Am propus încă din iulie la Ministerul Sănătății certificatul verde pentru medici (VIDEO)
21:03 - Președintele Colegiului Medicilor: OMS trimite o delegație în România să înțeleagă ce se întâmplă. Nu mai putem face față cazurilor noi și avem un număr enorm de decese evitabile
20:40 - Guvernul Dacian Cioloș și-a stabilit componența. Cum arată lista de miniștri cu care va merge USR în Parlament