Gabriela Firea critică dur un ministru al Guvernului Dăncilă: Urmăresc cu atenție și îngrijorare…

Gabriela Firea critică dur un ministru al Guvernului Dăncilă: Urmăresc cu atenție și îngrijorare...

Primarul General, Gabriela Firea, a declarat că urmărește cu atenție și îngrijorare deciziile Ministerului Transporturilor, condus de Lucian Șova, vizavi de Centura Capitalei. Aceasta a precizat că așteaptă ca obiectivul să fie trecut la Primăria Capitalei, acolo unde promite că va fi finalizat.

Firea a dat de înțeles că anumite persoane pun piedici Primăriei, astfel încât Centura Capitalei să nu ajungă la această instituție și să nu poată fi finalizată.

”Urmăresc cu atenție și îngrijoare sau cum era celebra vorbă, ceea ce va face Ministerul Transporturilor și CNAIR în legătură cu centura Capitalei. Am spus-o și îmi asum criticile ulterioare: timpul nu mai are răbdare cu oamenii și trebuie să facem centura ocolitoare a Capitalei. Noi trebuia să avem deja două centuri ale Capitalei, una destinată traficului greu, alta destinată traficului normal. Noi nu suntem în stare să facem nici măcar prima. Dacă toate guvernele de după 90 nu au putut rezolva, noi vrem să o facem centura Capitalei (…) Atunci când ai un primar general și o Primărie care își dorește să preia centura Capitalei și metroul, atunci spui: doamne ajută, ia-o și fă-o, nu pui tot felul de piedici”, a declarat Gabriela Firea, la Antena 3, potrivit stiripesurse.ro.

Primarul Capitalei a acuzat faptul că în Ministerul Transporturilor jocurile sunt făcute de ”băieții deștepți, care zic: lasă că ne facem noi jocurile și pe Firea o lăsăm așa, că ea nu va spune nimic. Ei, nu e chiar așa”.

Firea a mai spus că ajungem să avem o imagine nefavorabilă în ochii ambasadelor din cauza acestei situații: ”Este o dovadă de respect pentru bucureșteni, pentru turiști, pentru toată lumea să finalizăm această centură a Capitalei. Ne întreabă toate ambasadele de ce nu finalizăm această centură a Capitalei și nu le vine să creadă când le spunem că nu ni se dă acest obiectiv la Primăria Capitalei. Sunt uluiți!”.