Florin Cîțu a câștigat șefia PNL: „Promit că voi fi președintele tuturor liberalilor, indiferent pentru cine au votat. Azi suntem un partid unit”

Florin Cîțu a câștigat șefia PNL: „Promit că voi fi președintele tuturor liberalilor, indiferent pentru cine au votat. Azi suntem un partid unit”
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Florin Cîțu a câștigat președinția PNL cu 60% dintre voturile valabil exprimate. Contracandidatul său, Ludovic Orban, a luat 40%.

2.878 de voturi a primit Cîțu, iar 1.898 a luat Orban. 72 de voturi au fost anulate.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Cîțu, declarații după ce a câștigat președinția PNL

Florin Cîțu: „Acest vot mă onorează și mă responsabilizează. Trebuie să fiu sincer și să vă spun că nu mă surprinde alegerea dvs. Echipa câștigătoare e singura soluție pentru PNL. Promit că voi fi președintele tuturor liberalilor, indiferent pentru cine au votat. Azi suntem un partid unit.

„O să folosim toate resursele împotriva adversarilor noștri politici – PSD. Aceasta nu a fost doar o campanie, a fost o mișcare, una care începe cu PNL și care va schimba România în bine. Vă mulțumesc tuturor. Împreună construim România liberală!”, a mai spus Cîțu.

Ultima oră
23:58 - Guvernul se va reuni luni pentru a remedia situația școlilor private. Dan Vîlceanu: Se mai întâmplă asemenea lucruri. E fost o eroare, pur și simplu
23:43 - Gabriela Firea: PNL a pierdut alegerile, dar pune condiții. Noi nu suntem umbrela lor / Nu e adevărat că eu, Grindeanu și Tudose împingem PSD la guvernare (VIDEO)
23:21 - Anca Dragu: Întâlnirea de luni Ciucă – Cioloș nu e una de negociere. PNL şi PSD împing spre un cabinet minoritar. USR nu susține un astfel de guvern
22:52 - Loteria de Vaccinare, a patra extragere săptămânală. Care e numărul câștigător al marelui premiu de 100.000 de lei
22:35 - CSM: Noile restricţii anti-COVID nu se aplică instanţelor şi parchetelor
22:24 - Florin Roman (PNL): Am refuzat o eventuală intrare în Guvern acum a PSD / Sper ca la USR să nu găsim oameni care ne înjură toată ziua pe noi și pe președintele Iohannis sau care ne acuză că ne-am luat cu X sau cu Y (VIDEO)
21:54 - Accesul în sediile ANAF se va face doar cu certificat verde COVID, începând de luni
21:40 - Cristian Diaconescu (PMP), despre criza politică: Partidele stau cu ochii pe sondaje și sunt mai specialiste în ce trebuie să facă ceilalți (VIDEO)
21:17 - Protest în Capitală. Oamenii manifestează împotriva restricțiilor și vaccinării (VIDEO)
20:56 - Valeriu Gheorghiţă: Rata de acoperire vaccinală e de 40% la populaţia adultă. Până la sfârşitul anului, sperăm să atingem pragul de imunizare colectivă prin vaccinare