Florin Manole (PSD): Clotilde Armand minte, pentru că nu a scăzut prețul, ci au scăzut prestațiile. Mai puține servicii înseamnă mai puțin gunoi adunat. Pentru USR Sector 1, transparența este doar un slogan (VIDEO)

Florin Manole (PSD): Clotilde Armand minte, pentru că nu a scăzut prețul, ci au scăzut prestațiile. Mai puține servicii înseamnă mai puțin gunoi adunat. Pentru USR Sector 1, transparența este doar un slogan (VIDEO)
Foto: Facebook @ Petre Florin Manole

Deputatul PSD Florin Manole a explicat că primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, nu a obținut o scădere de preț din partea Romprest, așa cum se laudă edilul USR-PLUS, ci cumpără mai puține servicii. „Evident că este un cost total mai mic, dar mai puține servicii înseamnă mai puțin gunoi de pe stradă luat, mai puține servicii, de exemplu, de măturat sau de spălat străzile ș.a.m.d”, a subliniat social-democratul la „Talk B1” cu Laura Chiriac, joi, pe B1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

„Clotilde Armand minte”, spune Florin Manole (PSD)

„În primul rând, vreau să explic cuvântul «mafie», este un citat din doamna Armand, care atunci când se luptă cu ceva, orice ar fi acest ceva, îl cataloghează drept «mafie» – așadar, acela este un citat. În al doilea rând, doamna Clotilde Armand minte, pentru că nu a scăzut prețul, ci au scăzut prestațiile, adică, așa cum am explicat și în replica noastră la ceea ce a spus doamna Armand, dacă cumperi două pâini cu doi lei și a doua zi cumperi o pâine cu un singur leu, prețul pâinii rămâne același, ai cumpărat doar mai puțin. La fel și aici – doamna Armand cumpără mai puține servicii, deci evident că este un cost total mai mic, dar mai puține servicii înseamnă mai puțin gunoi de pe stradă luat, mai puține servicii, de exemplu, de măturat sau de spălat străzile ș.a.m.d”, a afirmat Florin Manole.

El a punctat că „mai puține servicii înseamnă mai puțin gunoi adunat, deci mai mult gunoi care rămâne pe stradă”.

„În fine, este foarte important de subliniat și un lucru care este dincolo de orice dezbatere și dincolo de orice opinie USR-istă, PNL-istă, PSD-istă, și anume faptul că despre toate aceste lucruri aflăm din presă, aflăm pe surse, aflăm din frânturi de documente ajunse într-un fel sau altul în atenția opiniei publice. Nu aflăm de pe site-ul Primăriei Sectorului 1, deși sunt teme extrem de importante, nu aflăm nici măcar de pe pagina de Facebook a primarului Sectorulu 1. Pentru USR Sector 1, transparența este doar un slogan – în rest, noroc cu presa, mulțumită presei și mulțumită uneori consilierilor locali din opoziție mai aflăm lucruri”, a adăugat deputatul PSD.