Gabriela Firea: „Aleg să nu mai răspund dezinformarilor şi calomniilor în Săptămâna Mare. După Paşte voi răspunde cu argumente și cifre tuturor atacurilor nedrepte ale opoziției”

Gabriela Firea: Aleg să nu mai răspund dezinformarilor şi calomniilor în Săptămâna Mare. După Paşte voi răspunde cu argumente și cifre tuturor atacurilor nedrepte ale opoziției

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a transmis marţi un mesaj bucureştenilor prin care le urează bucureştenilor să întâmpine Învierea Domnului „cu bucurie, liniște sufletească și multă încredere”.

De asemenea, edilul-şef al Capitalei anunţă că nu va mai răspunde, în Săptămâna Mare, „informațiilor false” din mediul online răspândite consilierii generali ai opoziției şi că va veni, după Paşte, cu argumente și cifre, pentru a răspunde tuturor „atacurilor nedrepte ale opoziției care a condus Bucureștiul timp de 26 de ani”.

„Suntem în Săptămâna Patimilor și aleg să nu mai răspund dezinformărilor și calomniilor de orice fel, din respect pentru români și pentru bucureșteni, însă îmi voi rezerva dreptul ca, după Sfânta Sărbătoare a Paștilor, a Învierii, să răspund concret, cu argumente și cifre, tuturor acestor atacuri nedrepte ale opoziției care a condus Bucureștiul timp de 26 de ani. Paște Fericit tuturor românilor! Un gând special pentru bucureșteni cărora le doresc să întâmpine Învierea Domnului cu bucurie, liniște sufletească și multă încredere!”, se arată în mesajul transmis de Gabriela Firea.

Ea a transmis şi vineri un mesaj ferm pentru toţi cei care se opun proiectelor de dezvoltare a Bucureştiului. Primarul Capitalei spunea, într-o scrisoare deschisă, că nu se va lăsa intimidată şi va trece peste toate piedicile pe care i le pun consilierii din opoziţie. Edilul a amintit despre dificultăţile apărute în cazul licitaţiei pentru reînnoirea parcului RATB, proiect care va fi finalizat, dar şi de alte iniţiative care au menirea de a face din Bucureşti o Capitală cu adevărat europeană (Detalii AICI).

Ultima oră
23:19 - Simona Halep, după căsătoria cu Toni Iuruc: A fost o seară de neuitat! / Cel mai frumos cadou primit de sportivă
22:56 - Garda Forestieră Suceava susține că nu a identificat nereguli sau tăieri ilegale de arbori pe fondul forestier unde au fost agresați un activist și doi jurnaliști
22:47 - EXCLUSIV // City Insurance intră în faliment. Ce se întâmplă cu șoferii care au polițe de asigurare RCA
22:30 - Anda Adam s-a logodit: „Inelul e în seif, că e prea scump”. Cine e bărbatul care a cerut-o în căsătorie
22:11 - Valeriu Gheorghiță, convins că redeschiderea școlilor va duce la creșterea numărului de cazuri COVID în rândul copiilor: Proporțional, vor fi mai mulți și la ATI (VIDEO)
21:46 - Ce părere are Gică Hagi despre nunta Simonei Halep și a lui Toni Iuruc
21:45 - Valeriu Gheorghiță: La 15 octombrie am putea să depășim 17.000 de infectări pe zi, media la o săptămână. Asta înseamnă vârfuri de 20.000 de cazuri COVID pe zi (VIDEO)
21:28 - Alina Gorghiu și-a șters postarea în care condamna atacul mafiei pădurilor asupra activiștilor de mediu: „Ce se poate înțelege din asta? Gheorghe Flutur e în #echipacâștigătoare”
21:26 - Valeriu Gheorghiță: „Nu putem să neglijăm implementarea unor măsuri pentru că sunt nepopulare”
21:01 - Reprezentanța Comisiei Europene în România, reacție la cazul jurnaliștilor bătuți în Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur, când documentau despre mafia pădurilor: Autoritățile să protejeze libertatea presei!