Gabriela Firea, despre remanierea Guvernului: Să nu jucăm spânzurătoarea în CEX (VIDEO)

Gabriela Firea, despre remanierea Guvernului: Să nu jucăm spânzurătoarea în CEX (VIDEO)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, susține că remaniarea Guvernului trebuie să se facă pe baza unei explicații profesionale și cu după criterii aleatorii.

„Eu aș dori ca fiecare remaniere să se facă în primul rând cu o explicație profesională a acelei măsuri și nu cu criterii introduse aleatoriu în această discuție sau cu teste grilă, de care am auzit că probabil vom da, și să bifăm da, nu sau poate. Sau să jucăm x și 0.

Mie nu mi se pare normal să jucăm x și 0 cu viața acestei țări.

Era o discuție la un moment dat că în comitetul executiv vom primi niște teste grilă în care să ne exprimăm opinia în legătură cu activitatea miniștrilor. Eu nu sunt de acord cu această manieră. Este normal ca premierul să spună cum a relaționat cu fiecare în parte și să asume o remaniere de guvern, nu să jucăm spânzurătoarea în CEX”, a declarat Firea înaintea ședinței Biroului Permanent Național al PSD.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)
20:04 - Operatorii feroviari privați resping acuzațiile lansate de ministrul Cătălin Drulă: „Să nu ne mai chemați la astfel de întâlniri folosite numai pentru a vă crea o imagine în fața presei”