Gheorghe Flutur: Mă îngrijorează faptul că Rus vorbeşte de presiunile care vin de la Crin Antonescu

Gheorghe Flutur: Mă îngrijorează faptul că Rus vorbeşte de presiunile care vin de la Crin Antonescu
Foto: dcnews.ro

Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, s-a arătat îngrijorat de afirmaţiile lui Ioan Rus care a acuzat presiunile pe care preşedintele interimar le-ar fi exercitat asupra sa (detalii AICI).

Demisia lui Rus „este o problemă internă a PSD-ului, a USL-ului, cred că legată clar de referendum, de bâlbâielile de acolo. Şi de presiunile exercitate în special de la domnul Crin Antonescu”, a precizat secretarul general al PDL, potrivit Agerpres.

În opinia sa, această situaţie legată de ”modul cum a organizat referendumul şi bâlbâielile” reprezintă o problemă serioasă a Guvernului.

„Ce mă îngrijorează pe mine din punct de vedere politic este faptul că domnul Rus vorbeşte de presiunile care vin de la preşedintele interimar Crin Antonescu”, a mai spus Flutur.

Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)