Ilie Sârbu: Sergiu Nicolaescu revine în PSD şi în grupul de la Senat

Ilie Sârbu: Sergiu Nicolaescu revine în PSD şi în grupul de la Senat
Foto: B1 TV

Ilie Sârbu, liderul senatorilor PSD, a declarat, miercuri, că senatorul Sergiu Nicoalescu, care declarase că a demisionat din PSD luni, și-a anunțat colegii că a revenit asupra deciziei.

„A venit și ne-a spus că îi pare rău că a luat această decizie și că își cere scuze, că au fost unele presiuni din partea unor colegi pentru a demisiona (…) Nu ne-a spus cine a făcut presiunile, a spus doar că își cere scuze și revine în grup și în partid”, a spus Ilie Sârbu la ședința de miercuri a grupului PSD din Senat, citat de Mediafax.

Sergiu Nicolaescu a anunțat, luni, că demisionează din rândul social-democraților, deoarece între acesta și „anumite persoane” din conducere PSD există o „nepotrivire de caracter”.

Faimosul regizor a spus în cadrul emisiunii „Evenimentul Zilei”, difuzată de B1 TV, că a demisionat irevocabil, urmând să își iscălească demisia marți. Întrebat dacă a fost contactat de cineva din partid pentru a-l convinge să nu demisioneze Nicolaescu a replicat sec: „Nu m-a căutat nimeni, la urma urmei de ce să mă caute?”.

În prezent, Sergiu Nicolaescu este președintele Comisiei de cultură, artă și mijloace de informare în masă din Senat. Regizorul a fost ales în Senat în cinci legislaturi începând cu 1990.

Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)