Ioan Mircea Paşcu, mesaj pentru Rovana Plumb şi Dan Nica, după ce a fost scos pe tușă de PSD: ‘Aviz amatorilor, funcţia de comisar nu beneficiază de imunitate’

Ioan Mircea Paşcu, mesaj pentru Rovana Plumb şi Dan Nica, după ce a fost scos pe tușă de PSD: 'Aviz amatorilor, funcţia de comisar nu beneficiază de imunitate'

Ioan Mircea Paşcu, fost vicepreşedinte al Parlamentului European, transmite un mesaj către candidaţii la funcţia de comisar european: Rovana Plumb şi Dan Nica.

„Aviz amatorilor: functia de comisar nu beneficiază de imunitate, doar cea de europarlamentar beneficiază!”, scrie Paşcu pe Facebook.

Premierul Viorica Dăncilă a trimis vinerea trecută Comisiei Europene o scrisoare cu propunerile României pentru funcția de comisar european, și anume pe europarlamentarii PSD Dan Nica și Rovana Plumb.

Atât Roxana Plumb, cât şi Dan Nica sunt în prezent europarlamentari PSD. Aceştia vor susține săptămâna viitoare interviurile cu președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, pentru funcția de comisar european.