Ion Cristoiu: Liviu Dragnea a declanșat campania de dărâmare a Guvernului pentru că Grindeanu nu i-a pupat în public vârful papucului sultănesc

Ion Cristoiu: Liviu Dragnea a declanșat campania de dărâmare a Guvernului pentru că Grindeanu nu i-a pupat în public vârful papucului sultănesc

În Gândul de miercuri, Ion Cristoiu vorbește despre Campania dusă de partidul aflat la Putere pentru dărâmarea propriului Guvern. Totul a început cu știri pe surse privind nemulțumirea lui Liviu Dragnea față de unii miniștri, ulterior el însuși a „bombănit” împotriva Guvernului, invocând necesitatea unei remanieri.

„Până acum, Guvernul Sorin Grindeanu a guvernat bine, dacă ne gândim la comanda dublă impusă de complexele de frustrat ale lui Liviu Dragnea. Și cu toate acestea, la ora actuală, Guvernul Sorin Grindeanu e unul dintre cele mai instabile Guverne postdecembriste”.

„Nu-i exclus ca Liviu Dragnea, cel care a declanșat campania de dărâmare a Guvernului PSD din simplul motiv că premierul n-a fost suficient de convingător ca paznic la heleșteul latifundiarului de Teleorman, să renunțe la ambițiile sale de dărâmare a Guvernului. Fie pentru că Sorin Grindeanu îi va pupa în public vârful papucului sultănesc, fie pentru că Președintele îi va da semnal să n-ajungă la pixul cotrocenist”, a scris Cristoiu.

Jurnalistul vorbește despre faptul că în presă, de șase luni de când se află la conducere, Guvernul nu a avut șansa de a administra țara așa cum trebuie, în condițiile i se impune remanierea.

Ultima oră
00:49 - Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor umană. Prejudecățile sunt exploatate / Subiectul, parte din așa-zisul război hibrid-mediatic promovat de Rusia (VIDEO)
23:43 - Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care interzicea deconectarea rău-platnicilor pe perioada stării de alertă
23:37 - Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
22:48 - Grecia, în lupta cu flăcările. Incendiile de vegetație pun în pericol orașele de la periferia Atenei: Este dramatic! Tuturor ne este frică (VIDEO)
22:48 - Irineu Darău, candidatul-surpriză la șefia USR-PLUS: Sunt foarte multe probleme interne. Ceva trebuie să se schimbe în conducerea partidului. Abia aștept dezbaterile cu cei doi contracandidați (VIDEO)
22:24 - Situație dramatică în Grecia. Românii plecați în vacanță au primit avertizarea RO-Alert, din cauza incendiilor puternice de vegetație. O autostrada este închisă
22:10 - Sfârșitul unei ere | Ce performanțe a reușit Leo Messi la FC Barcelona: Lista trofeelor câștigate
22:04 - Cod roșu de vijelii și ploi torențiale, valabil în România. Rafalele vor depăși 100 km/h
21:56 - Acoperișul unui bloc din Lupeni, smuls de vântul puternic și aruncat peste mașini. Două autoturisme au fost avariate (FOTO)
21:45 - E oficial: Aventura lui Leo Messi la Barcelona s-a terminat. Anunțul clubului