Ion Iliescu: Iohannis a venit cu un mesaj nou care a avut priză la public

Ion Iliescu: Iohannis a venit cu un mesaj nou care a avut priză la public

Președintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a afirmat joi seara că Victor Ponta a pierdut la prezidențiale pentru că Iohannis a venit cu un mesaj nou care a avut priză la cetățeni.

„S-a văzut că oamenii vor ceva nou. Iohannis a venit cu un mesaj nou care a avut priză la public, la cetățeni”, a afirmat Iliescu.

Întrebat dacă Victor Ponta este vinovat pentru pierderea Președinției, Iliescu a spus: „Nu numai, și el, dar el își asumă vrând nevrând. Și ca șef de partid și ca șef de guvern, e primul responsabil în treaba asta”.

În ceea ce privește o eventuală ieșire de la guvernare a PSD-ului, politicianul a spus că „lucrurile nu se judecă numai prin voință și dorință”.

Iliescu: Nu numai Ponta este vinovat pentru prezidențiale

Ultima oră
23:57 - PSD a inițiat un proiect pentru depolitizarea CCR. Marcel Ciolacu: Am depus tot noi reforma promisă de USR și Dan Barna
23:55 - O tânără, condamnată în Franța pentru că a falsificat 20 de certificate pentru COVID-19
23:53 - WhatsApp, noi funcții. Cum vrea compania să facă bani de pe urma utilizatorilor și ce impact are asupra intimității
23:24 - Cseke Attila: Nu o să ne întoarcem la situația în care marea majoritate a activităților au fost închise. Acum există o anumită predictibilitate (VIDEO)
23:10 - Ludovic Orban: Chiar în varianta în care Cîțu câștigă Congresul, nu va mai rezista foarte mult în funcția de prim-ministru
23:05 - Povestea orașului din Ungaria, unde dansul tango a fost interzis timp de 100 de ani
22:57 - Marcel Ciolacu: O să vedeți ce se pupă Dan Barna și Florin Cîțu după ce trec congresele. Ați văzut câine plecând de la măcelărie!? / Le cerem de fiecare dată să treacă „Fără penali în funcții publice”
22:44 - Florin Cîțu, despre înțelegerile cu Ludovic Orban: „S-a spus doar atât, că dacă voi candida la președinția PNL mă va contracandida”
22:29 - Ludovic Orban: Președintele României nu poate constituțional și nici moral să manifeste parti-pris pentru un candidat sau altul. Ar genera efecte profund nocive atât în PNL, cât și în opinia publică
22:12 - Florin Cîțu, despre creșterea prețului la energie electrică: Vom avea grijă ca această creștere a prețurilor la energie să nu impacteze foarte mult cetățenii (VIDEO)