Un apropiat al lui Dragnea vorbește despre „metehne vechi care au îmbogățit pe mulți pe spatele statului român”

Un apropiat al lui Dragnea vorbește despre metehne vechi care au îmbogățit pe mulți pe spatele statului român

Tema criticilor din interiorul PSD la adresa lui Liviu Dragnea este una falsă, e de părere Ionel Arsene, președintele PSD Neamț, un apropiat al liderului social-democrat.

Arsene consideră că Dragnea este ținta unui atac, iar pe PSD se fac presiuni pentru a da gazele din Marea Neagră de pomană. El mai vorbește și despre ”perpetuarea unor metehne vechi care au îmbogățit pe mulți pe spatele statului român”.

„Asistăm în ultimele zile la o întreagă discuție publică despre nemulțumiri în interiorul PSD și față de președintele Liviu Dragnea, discuții ce fac deliciul unor analiști de șanț și rating televiziunilor insolvente. O spun fără nicio reținere, este o falsă temă.

Discuția este de fapt despre România, despre resursele ei și despre refuzul președintelui Liviu Dragnea de-a face vreun compromis în acest sens. Este despre presiune asupra PSD pentru a da gazele din Marea Neagră de pomană și despre perpetuarea unor metehne vechi care au îmbogățit pe mulți pe spatele statului român.

Ce știu cu siguranță este că nu vom ceda presiunilor indiferent câte astfel de discuții vor mai genera unii și alții și indiferent de câte scrisori publice vor mai scrie!”, a scris Ionel Arsene, pe Facebook.