Liviu Dragnea: Cel mai devreme la 1 decembrie, vom anunța candidatul la Primăria Capitalei (VIDEO)

Liviu Dragnea: Cel mai devreme la 1 decembrie, vom anunța candidatul la Primăria Capitalei (VIDEO)
Foto: B1 TV

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, în cadrul emisiunii ”Ultimul cuvânt”, de pe B1 TV, că PSD va anunța candidatul la Primăria Capitalei, cel mai devreme la 1
decembrie.

”Sigur nu după data Congresului (va fi anunțat candidatul – n.r.), ci undeva, cel mai devreme în jurul datei de 1 decembrie. La Primăria Capitalei, cât și la primăriile de sector, suntem obligați să venim cu niște candidați care să aibă șanse reale, care să fie foarte bine selectați”, a anunțat Liviu Dragnea.

”Nu comentez situația prin care trece Sorin Oprescu, dar necazul lui a făcut ca lupta politică pentru Primăria Capitalei să fie resetată complet. Asta înseamnă că PSD are o altă abordare. Noi am intrat într-un proces de analiză extrem de serios. Sper să găsim un candidat bun. În primul rând, de care să fim siguri că va continua niște proiecte bune începute de Sorin Oprescu și care va face ca bucureștenii să aibă o administrație pe care o merită”, a spus liderul interimar al PSD.

Întrebat dacă PSD ar susține candidatul unui alt partid, Dragnea a răspuns: ”Este foarte greu, PSD nu a avut niciodată Primăria Capitalei. Cred că e o provocare și cred că a venit momentul ca PSD să propună bucureștenilor un candidat care să le dea convingerea că va face din București o capitală așa cum merită România și așa cum merită bucureștenii. Cred că avem resursa asta”.

Liviu Dragnea, despre candidatul PSD la Primăria Capitalei