Bode (PNL), despre legea privind Autostrada Unirii: Vom pune presiune pe Guvern în implementarea acestui proiect (VIDEO)

Bode (PNL), despre legea privind Autostrada Unirii: Vom pune presiune pe Guvern în implementarea acestui proiect (VIDEO)

Proiectul de lege pentru construirea Autostrăzii Unirii Iași – Tg. Mureș, promovat și susținut de Opoziție, a fost adoptat, miercuri, în Plenul Camerei Deputaților. Este o victorie nu doar pentru regiunea Moldova, ci pentru întreaga Românie, susțin liberalii.

”Continuăm strângerea de semnături pentru susținerea acestui obiectiv și, în comisiile de specialitate din Parlament, ne vom exercita rolul de control parlamentar asupra Guvernului, punând presiune pe Guvern în implementarea acestui proiect”, a declarat liberalul Lucian Bode.

Liberalii atrag atenția asupra importanței acestui proiect, în condițiile în care, din cauza lipsei locurilor de muncă, sate întregi din Moldova au fost depopulate și emigrația a ajuns la un nivel alarmant.

Bode a mai spus că legea prevede că autostrada va fi finanțată cu bani europeni, prin parteneriat public-privat și din bugetul Ministerului Transporturilor. El a mai precizat că au cuprins toate formele de finanțare, tocmai pentru a se asigura că nu vor exista blocaje din lipsă de bani.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.