Lucian Bode: Vom convoca Congresul Extraordinar al PNL pe 10 aprilie / BPN va numi, duminică, un preşedinte interimar

Lucian Bode: Vom convoca Congresul Extraordinar al PNL pe 10 aprilie / BPN va numi, duminică, un preşedinte interimar
Foto: Facebook @ Lucian Bode

Lucian Bode, prin-vicepreședintele Partidului Național Liberal a anunțat sâmbătă, după demisia lui Florin Cîțu de la șefia partidului că un lider interimar va fi numit de BPN duminică.

Mai mult decât atât, un congres extraordinar al PNL va fi convocat în data de 10 aprilie, după cum a anunțat ministrul Afacerilor Interne.

BPN al PNL va anunța duminică un lider interimar

În cursul zilei de duminică, 3 aprilie, BPN al Partidului Național Liberal va numi un lider interimar la conducerea formațiunii politice, după ce Florin Cîțu și-a dat demisia.

Îmi doresc un leadership adevărat, orientat spre viitor, într-un context intern şi internaţional extrem, extrem de complicat. Îmi doresc o soluţie responsabilă, nu una superfluă, în aceste vremuri tulburi, pe care le traversăm cu toţi. Într-un cuvânt, îmi doresc moderaţie, îmi doresc echilibru, nu pariuri riscante”, a declarat Lucian Bode.

Congresul PNL ar urma să aibă loc în data de 10 aprilie

Consiliul Național extraordinar al PNL va avea loc duminică, 3 aprilie, moment în care va fi convocat și Consiliului Naţional, pentru data de 10 aprilie.

Mâine avem Consiliu Naţional extraordinar, ocazie cu care vom convoca Congresul Extraordinar al PNL pentru data de 10 aprilie. (…) Astăzi, când vorbim, sunt 44 de filiale care îşi doresc acelaşi lucru, convocarea Consiliului Naţional, lucru care s-a şi întâmplat, pentru duminică, 3 aprilie, cu un singur punct pe ordinea de zi: organizarea Congresului pentru data de 10 aprilie.

Împreună cu o majoritate covârşitoare, de 44 de filiale din 49, vom merge, sunt convins, în aceeaşi direcţie”, a transmis Lucian Bode, potrivit Agerpres.

Florin Cîțu și-a anunțat demisia de la șefia PNL

Florin Cîțu a anunțat sâmbătă că și-a depus demisia de la șefia PNL. În ceea ce privește demisia de la șefia Senatului, Cîțu a precizat că nu i-a fost solicitat acest lucru.

Voiam să discutăm puțin despre acțiunile mele care au fost criticate, referitoare la acest compromis cu PSD (…)Nu am avut șansa să discut cu colegii mei, nu au vrut să vină la ședință (…) Suntem un partid la guvernare.

Lângă România este război. Ceea ce facem în acest moment tocmai stabilitate nu arată (…) Aș fi vrut să îmi prezint demisia în fața colegilor mei, nu s-a putut, nu au fost acolo, așa că doar am înregistrat-o la partid. Din acest moment am demisionat din funcția de președinte al PNL”, a declarat Florin Cîțu, sâmbătă.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe