Marcel Ciolacu, despre compensarea prețului la carburanți: „Ne întâlnim miercuri din nou în coaliție și vom discuta asupra efectelor” / „Mai pot fi luate multe măsuri” (VIDEO)

Marcel Ciolacu, despre compensarea prețului la carburanți: Ne întâlnim miercuri din nou în coaliție și vom discuta asupra efectelor / Mai pot fi luate multe măsuri (VIDEO)
Foto: Marcel Ciolacu / Facebook

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a comentat marți decizia Guvernului de a compensa prețul la carburanți cu 50 de bani. Marcel Ciolacu a precizat la rândul său că decizia a fost dezbătută în coaliție. Acesta a subliniat că se va analiza efectele și că în funcție de acest lucru mai pot fi luate măsuri.

„Este o măsură…am venit cu acești 5 lei la 10 litri. Este o măsură discutată. Am avut fiecare o opinie. Am zis să vedem cum funcționează și pe urmă o să ne întâlnim cred că miercuri din nou în coaliție și vom discuta asupra efectelor. Avem al doilea cel mai mic preț din Europa. Important este și trendul, dacă ne menținem în acest preț să nu mai crească”, a spus Marcel Ciolacu.

Întrebat despre plafonarea prețului, acesta a precizat:

„Am fost și acuzat că eu personal că sunt comunist. Acum am văzut SUA și Franța că sunt mai comuniste decât mine. Mai pot fi luate multe măsuri.

La acciză nu mai putem interveni pentru că suntem la minimum agreat de Comisia Europeană, Mai mult ca sigur că Guvernul nu va veni cu indicele de inflație de  actualizare a accizei și nu va duce la o nouă creștere. Avem un preț stabil. Să rămânem în această zonă”.

Urmăriți B1TV.ro și pe