Marcel Ciolacu: În România Normală a lui Iohannis și Cîțu, românii sunt iar pedepsiți pentru ca liberalii să-și rezolve războiul pentru putere

Marcel Ciolacu: În România Normală a lui Iohannis și Cîțu, românii sunt iar pedepsiți pentru ca liberalii să-și rezolve războiul pentru putere
Foto: Inquam Photos / George Călin

Marcel Ciolacu, președintele PSD, i-a criticat pe președintele Klaus Iohannis și pe premierul Florin Cîțu, pe care i-a acuzat că nu îi preocupă deloc problemele cetățenilor.

Ce a spus Marcel Ciolacu despre Klaus Iohannis și Florin Cîțu

„În România aflată în plin val patru al pandemiei, președintele participă la sindrofii pretențioase și îi invită pe românii îngroziți de teama facturilor la energie să joace golf.

Celălalt inconștient, premierul dornic să se înscăuneze șef la PNL, merge pe furiș la mare, să se pozeze singur, pe o plajă pustie. Acestea sunt preocupările binomului care conduce «în parteneriat» țara, în vreme ce, pentru români, realitatea este tot mai dramatică:

– 88% dintre pacienții cu cancer care se aflau sub tratament în 2019 au murit într-un an de zile! Inuman! Grotesc! Criminal!!!!

– Mai sunt DOAR câteva paturi libere la ATI pentru bolnavii COVID-19!

– Mii de români au fost îngropați în saci de plastic fără slujbă și fără cei dragi alături!

Zero preocupare pentru problemele oamenilor! Nicio măsură pentru ca românii să nu mai moară pe capete. Singura preocupare este cum să își țină mizeria de Congres, indiferent de câte alte restricții vor trebui să suporte românii.

În România Normală a lui Iohannis și Cîțu, românii sunt iar pedepsiți pentru ca liberalii să-și rezolve războiul pentru putere. Iar pentru asta, carnetul de partid de la PNL a devenit mai tare decât certificatul COVID!”, a scris social-democratul, luni, pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe