Maria Grapini: Vă liniştesc, nu mă remaniză, ca să fie clar!

Maria Grapini: Vă liniştesc, nu mă remaniză, ca să fie clar!
Foto: paginademedia.ro

Ministrul pentru IMM, Mediu de Afaceri şi Turism, Maria Grapini, a declarat, vineri, că nu a avut niciun conflict cu premierul Victor Ponta și nici nu s-a pus problema de remaniere.

„Vreau să fiu foarte directă, ştiu că supăr când sunt directă, aţi văzut şi zilele trecute, şi vă liniştesc, nu mă remaniză, ca să fie clar, deci rămân mai departe cu dumneavoastră”, a spus Grapini.

Întrebată dacă a clarificat cu Victor Ponta problema remanierii sale din funcţia de ministru, Maria Grapini a spus că nu a existat cuvântul „remaniere” în dialogul cu premierul.

„Cuvântul remaniere nu a existat în acest dialog. Nu aveam nimic de clarificat, pentru că transcriptul dezbaterii de două ore şi ceva a rezolvat totul. Eu am criticat şi o parte şi alta – şi partea privată şi cea publică – şi dacă unei părţi a presei îi plac lucrurile spumoase şi a tăiat din context, asta e. Eu îmi fac treaba încercând să aduc un plus de imagine guvernării, pentru că de aceea am acceptat să fac parte dintr-o guvernare. Fac parte dintr-o echipă, nu pot să fac nici pe turism şi nici pe IMM-uri decât colaborând cu ceilalţi miniştri. Deci, nu am şi nu a fost niciun conflict cu premierul”, a explicat Maria Grapini, scrie Mediafax.

Ultima oră
14:47 - Orban, către liberali: Nu-mi aduc aminte ca Florin Cîțu să fi consultat un for al PNL înainte de deciziile ce au dus la criză şi retragerea USR PLUS. Dacă ei nu mai vin în coaliție, cu cine facem majoritate parlamentară?
14:38 - Ludovic Orban: Un lider al PNL trebuie să fie carismatic și să aibă forța și inteligența de a duce PNL la victorie. Am câștigat această competiție
14:32 - Directive date din taberele Cîțu și Orban, ca delegații la congres să-și dovedească votul. „Toți trebuie să deschidă perdelele la cabine” (FOTO)
14:20 - Mihai Bendeac, mână spartă. Plăteşte personal, cu 10.000 euro, concurenţii de la iUmor, de la Antena 1
14:11 - Ludovic Orban: Nu avem un premier și un Guvern cu care să ne putem mândri. Niciodată nu a existat un premier cu cotă de încredere atât de joasă (VIDEO)
14:04 - Dan Vîlceanu, către Ludovic Orban: În Parlament aţi fost alături de cei care au vrut să dea jos Guvernul. Aţi ridicat un zid în PNL şi acum vă cer să îl dărâmaţi (VIDEO)
13:40 - Peste 7,600 de noi infectări cu COVID-19 la nivel național și 264 de copii, spitalizați. Doar 3 paturi ATI, libere în București
13:34 - Rareș Bogdan, mesaj pentru susținătorii lui Orban: Nu puteți să rechiziţionaţi o sală. Nu stigați „demisia”, pentru că e guvernul nostru. Noi nu suntem PSD-isti
13:30 - CORONAVIRUS | Încă 7.676 de infectări în România. Pandemia a mai făcut 121 de victime / Bucureștiul a depășit pragul de 4 / 1.195 de pacienți la ATI în toată țara, din care 17 sunt minori
13:19 - Florin Cîțu: Nu voi purta niciodată o geacă pe care scrie ”Votaţi PSD!”. Voi lupta pentru refacerea coaliţiei, dar nu voi permite ca PNL să fie înghenunchiat / Premierul și-a pierdut vocea până la finalul discursului (VIDEO)