Marian Vanghelie, pentru a doua oară în vizită la Washington

Marian Vanghelie, pentru a doua oară în vizită la Washington

Vicepreşedintele PSD Marian Vanghelie va pleca, pentru a doua oară, peste ocean, mai exact în Washington, SUA, pentru a participa la o conferinţă unde se vor discuta implementările politicilor pentru integrarea comunităţii rrome, relatează Evenimentul Zilei.

Invitaţia a fost lansată de instituţia American Israel Public Affairs Committee (A.I.P.A.C.) către Marian Vanghelie, care va vizita Statele Unite în perioada 21-26 mai.

Şi de această dată vizita lui Marian Vanghelie a fost organizată de către Cozmin Guşă, consultantul de imagine al vicpreşedintelui PSD şi totodată traducătorul de limbă engleză al primarului sectorului 5.

„Un alt scop principal este reprezentat de întâlniri cu mari companii americane, respectiv fonduri de investiţii guvernamentale, cărora le va fi prezentat proiectul eco-cartierului ANL Ghencea, care va fi realizat de către Primăria Sectorului 5, în colaborarea cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi cu Ministerul Apărării Naţionale”, arată comunicatul de presă al PSD Bucureşti.

În luna ianuarie Marian Vanghelie a fost într-o vizită oficială la Washington, la invitaţia vicepreşedintelului Fundaţiei pentru Democraţie din SUA, Richard W. Carlson.

Ultima oră
22:13 - Loredana Groza, adevărul despre posibila infectare cu COVID-19: Sunt vaccinată și vreau să fac și doza trei
21:56 - Dan Vîlceanu, despre demiterea unor USR-iști din consiliile de administrație: Au folosit aceste companii să-și pună oamenii acolo? Nu am întrebat care sunt USR-iști. Trebuie să îți asumi reforme
21:41 - Comisia Europeană va achiziționa un tratament anti-COVID cu anticorpi monoclonali
21:40 - Ludovic Orban, după ce Florin Cîțu a cerut o anchetă la Ministerul Sănătății: Parțial îi dau dreptate, dar este și responsabilitatea premierului când un domeniu atât de important nu funcționează la parametri
21:12 - Nicușor Dan organizează miercuri o primă informare publică despre proiectul trenului metropolitan
20:49 - Cseke Attila: Ministerul Sănătății a finalizat o achiziție publică pentru 10.600 de flacoane de Tocilizumab / Medicamentul este folosit pentru tratarea formelor grave de COVID-19
20:44 - Dacian Cioloș: Cîțu nu mai are cum să conducă un guvern în care să fie și USR – PLUS
20:28 - Beatrice Mahler: Secția de Terapie Intensivă de la Institutul Marius Nasta e plină de câteva săptămâni. Presiunea și dificultatea cazurilor cresc de la o zi la alta (VIDEO)
20:11 - Lista orașelor cu cea mai mare incidență a cazurilor de COVID-19. Unde este obligatoriu certificatul verde
20:03 - DOCUMENT. Peste 70 de liberali au lansat un apel pentru soluționarea crizei politice și guvernamentale. Ludovic Orban: Nu ne permitem să ne jucăm cu soarta României