Meleșcanu: Am vrut să existe și un candidat care are o campanie pe atribuțiile președintelui (VIDEO)

Meleșcanu: Am vrut să existe și un candidat care are o campanie pe atribuțiile președintelui (VIDEO)

Fostul șef al SIE, Theodor Meleșcanu, a declarat, marți seară, în cadrul emisiunii „Butonul de panică” de pe B1 TV, că a dorit să intre în cursa prezidențială, în ciuda cotei sale scăzute, pentru că românii trebuie să știe care sunt cu adevărat atribuțiile unui președinte.

„Am dorit ca în campania electorală să fie și un candidat la președinție care are o campanie pe atribuțiile președintelui. Până la urmă, președintele este ales de toți oamenii, iar ei trebuie să știe exact ce are de făcut un președinte. Din evaluările mele, cea mai importantă problemă a României va fi politica externă. E nevoie de un președinte care să poată construi un profil extern pentru România, prin dialog și colaborare”, a spus Meleșcanu.

Întrebat cum își finanțează campania electorală, fostul șef SIE a menționat că din donații, care ajung la câteva zeci de mii de lei.

Meleșcanu: Am o campanie strict pe atribuțiile președintelui

Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)