Mesajul emoţionant al unui medic de la Spitalul Floreasca din Capitală: „Prima gardă în care am plâns”

Mesajul emoţionant al unui medic de la Spitalul Floreasca din Capitală: „Prima gardă în care am plâns”
foto:facebook

Ioana Toader este medic rezident la Spitalul Floreasca din Capitală, iar în urma unei gărzii de 33 de ore a postat o fotografie cu un mesaj emoţionant pe pagina sa de Facebook.

“După 33 ore de purtat mască (fără probleme!) am ajuns înapoi acasă. Mărturisesc. Este prima gardă în care am plâns. Pentru noi toți. 6.681 #jurnaldepandemie”, a scris Ioana pe pagina sa de Facebook.

Fotografia a ajuns imediatvirală, iar mesajul a avut un mare impact asupra oamenilor care nu au rămas indiferenţi şi au lăsat comentarii la postarea Ioanei:“Mulțumim pentru tot ceea ce faceți! Îmi pare sincer rău pentru inconstienta atâtor oameni, îmi dau seama cât doare și cât de tare va îngreunează munca“, a fost unul dintre comentarii.

„Mărog zilnic pentru voi medici, asistente, Dumnezeu săvădea în continuare putere. Oamenii carenu credîn aceastămuncăa voastră sunt niște lași. Fii binecuvântată Ioana!”

„Mulțumim pentru ceea ce faceți pentru noi.”


După 33 ore de purtat mască (fără probleme!) am ajuns înapoi acasă. Mărturisesc. Este prima gardă în care am plâns. Pentru noi toți. 6.681 #jurnaldepandemie

Publicată de Ioana Toader peMiercuri, 28 octombrie 2020

Ultima oră
19:24 - Scandalul momentului în online-ul românesc. Autorul postării controversate spune că a glumit: „Femeile disponibile pentru sex să poarte un cerculeț la rever. Două cerculețe pentru sex în grup”
19:08 - Explozie a cazurilor de COVID în București. Vlad Voiculescu, după ce avertizase că lipsesc 4.000 de teste pozitive din ultimele zile: „Minunea de după congresul PNL! – 653 cazuri duminică, 2.559 luni”
19:03 - Ursula von der Leyen, despre explozia prețului la gaze: „Ceea ce vedem este un fenomen global, nu doar unul existent în Europa”
18:51 - Iohannis, nemulțumit de cifrele campaniei de vaccinare. Mesaj tăios în prezența Ursulei von der Leyen: „Dacă ne-am fi vaccinat, nu am mai fi avut restricții”
18:44 - Ursula von der Leyen anunță că România a primit undă verde din partea Comisiei privind PNRR: „Nu e finalul călătoriei. Trebuie să implementăm aceste proiecte”
18:28 - Florin Cîțu, despre PNRR: Sunt incluse 107 investiții și 64 de reforme. Până la sfârșitul anului vom primi prefinanțarea de 3,8 miliarde de euro (VIDEO)
18:25 - Klaus Iohannis, în cadrul vizitei Ursulei von der Leyen, după aprobarea PNRR: „Avem o responsabilitate uriașă, pentru a ne asigura că fondurile europene vor schimba fața României”
18:19 - Proiect de lege: Certificatul COVID, obligatoriu pentru personalul medical. În caz contrar se va suspenda contractul de muncă pentru 30 de zile
18:05 - Pfizer anunță că a început să testeze noul său medicament cu administrare orală, care ar putea preveni Covid-19
18:00 - De ce o sfătuiește Mitică Dragomir pe Simona Halep să se retragă din tenis