MRU: Căderea Guvernului Ungureanu, un act de trădare. Migrația dinspre PDL la USL, un puci parlamentar

MRU: Căderea Guvernului Ungureanu, un act de trădare. Migrația dinspre PDL la USL, un puci parlamentar

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, luni, la emisiunea „Sub semnul întrebării” difuzată de B1 TV, că detronarea Guvernului Ungureanu a reprezentat un act de trădare, din prisma numeroșilor parlamentari ai Puterii de atunci care au decis, brusc, să schimbe tabăra. Fostul premier a ţinut să sublinieze că va încerca să afle care au fost motivele pentru care „aceşti trădători ai naţiunii” au recurs la acest gest.

Numeric, voturile date pentru moțiunea de cenzură au fost mai multe decât negațiile care ar fi susținut Guvernul. Evident că a fost o trădare, în momentul în care treci brusc de cealaltă parte cum se cheamă? Trădare! Acei parlamentari care au gândit că trebuie să o facă într-un mod secret„, a explicat Ungureanu.

Acesta a mai spus că a auzit anumite zvonuri, conform cărora unele voturi au fost cumpărate, iar migrația dinspre PDL spre USL, care a avut loc înainte de moțiunea de cenzură reprezintă un puci parlamentar.

Unele voci susțin că unele dintre voturi au fost cumpărate cu favoruri, cu avantaje materiale. Trebuie pus un mercurial care să spună cât costă votul la o moțiune de cenzură, la o lege. Ceea ce s-a întâmplat în Sala de Plen atunci, pe seama migrației controlate este un puci parlamentar. Aud zvonuri că unii au cerut favoruri de la instituțiile de stat și au fost refuzați, pe seama acestui refuz și-au schimbat votul„, a adăugat MRU.

Fostul premier a conchis spunând că va încerca să afle motivele acestor trădări și cum un parlamentar își poate schimba complet viziunea politică.

Acești trădători ai națiunii, le promit că o să mă uit cu foarte multă atenție la motivele care i-au determinat să plece dintr-o parte în alta. Vreau să știu ce poate determina schimbarea dramatică a convingerilor unui parlamentar. Dacă zvonurile acestea sunt adevărate, vorbim de corupție politică„, a încheiat Mihai Răzvan Ungureanu.

Vezi AICI ce spune Ungureanu despre viitorul său politic.

Mihai Răzvan Ungureanu a vorbit și despre conflictul cu Crin Antonescu. AICI ai mai multe detalii.

AICI poți afla ce a declarat fostul premier Ungureanu despre reîntregirea salariilor bugetarilor.

MRU: Guvernul Ungureanu a căzut grație actelor de trădare

Embed: " />