Nicușor Dan, despre o colaborare cu Marian Munteanu, în cazul în care candidatul PNL ar deveni primarul Capitalei: Este o ipoteză care nu cred că are niciun fel de șansă de realizare (VIDEO)

Nicușor Dan, despre o colaborare cu Marian Munteanu, în cazul în care candidatul PNL ar deveni primarul Capitalei: Este o ipoteză care nu cred că are niciun fel de șansă de realizare (VIDEO)
Foto: romaniacurata.ro

Nicușor Dan, candidatul Uniunii Salvați Bucureștiul la Primăria Capitalei, a declarat marți, într-o intervenție telefonică pentru Știrile B1 TV, că nu crede că PNL și Marian Munteanu ar putea aduce bucureștenilor schimbarea de care au nevoie.

”Nu vreau să vorbesc de persoane neapărat. Mie mi se pare că miza acestor alegeri este schimbarea unui mod de a face politică în București. Nu cred că PNL și nici domnul Marian Munteanu nu sunt în stare să producă această schimbare. Este vorba a face o administrație transparentă, care să vorbească cu oamenii, nu cu rețele din spate, care să fie în stare să gestioneze administrația. Nu cred că vedem schimbarea asta aici”, a declarat Nicușor Dan.

Nicușor Dan, despre candidatura lui Marian Munteanu la Primăria Capitalei

#DIRECT_ONE_iie42d#

Întrebat dacă ar fi dispus să colaboreze cu Munteanu în cazul în care acesta ar deveni primarul Capitalei, Dan a răspuns: „Este o ipoteză care nu cred că are niciun fel de șansă de realizare și atunci mai bine mă feresc să fac speculații”.

”Eu nu știu cine este Marian Munteanu. Evident că îl știu din anii 90. Am avut un mare respect pentru el. Nu știu ce a făcut în ultimii 25 de ani. L-am văzut o dată, de două ori la niște posturi de televiziune, mi s-a părut foarte suficient și mi s-a părut că nu s-a ridicat la înălțimea momentului pe care l-a trăit, așa cum s-a ridicat, de exemplu, Ana Blandiana”, a mai declarat Nicușor Dan.

Copreședinții PNL, Alina Gorghiu și Vasile Blaga, au aunuțat marți că Marian Munteanu este alegerea partidului pentru candidatul la Primăria Capitalei, după retragerea lui Ludovic Orban din cursa electorală.