O pagină falsă de Facebook creată în numele candidatului USR-PLUS la şefia CJ Iaşi a fost ştearsă prin decizia instanței

O pagină falsă de Facebook creată în numele candidatului USR-PLUS la şefia CJ Iaşi a fost ştearsă prin decizia instanței
Sursa Foto: Ziarul Bursa

Deputatul Marius Bodea a avut parte de o surpriză cu totul neașteptată. Politicianul a depistat că pe rețeaua de socializare Facebook a fost creată o pagină falsă în numele lui.El acuză că pagina este o ”scamatorie marca Costel Alexe”, candidatul PNL la șefia CJ.

După ce a descoperit contul creat în numele lui, candidatul USR-PLUS s-a adresat instanței, solicitând ștergerea definitivă a paginii care nu îi aparținea, deși avea numele său.

Pagină falsă de Facebook, ștearsă prin decizia instanței

O pagină falsă de Facebook creată în numele candidatului USR-PLUS la şefia Consiliului Judeţean Iaşi, Marius Bodea, a fost ştearsă de către Facebook, după ce Judecătoria Iaşi a admis cererea formulată de Bodea.

Candidatul USR-PLUS la preşedinţia CJ Iaşi, Marius Bodea, a anunțat că instanţa a admis cererea sa de ordonanţă preşedinţială şi a dispus obligarea Facebook să îndepărteze temporar pagina ”Alături de Marius Bodea”, creată fără acordul lui. În prezent, pagina este deja inactivă.

Cu toate acestea, decizia instanței nu este definitivă.

DeputatulMarius Bodea, fostul preşedinte al Organizaţiei Municipale Iaşi,este de părere că respectiva paginăde Facebook este o ”scamatorie marca Costel Alexe”, candidatul PNL la șefia CJ.

”Pagina de Facebook Alături de Marius Bodea este o scamatorie marca Alexe Costel și a fost scoasă în afara legii ieri de către instanțele ieșene. Publicând aparent conținut favorabil au reușit să obțină audiențe cu fanii mei și au început să posteze în numele meu pe toate grupurile din județul Iași. Așa cum intuiam, pe final de campanie au început să facă aprecieri otrăvite inclusiv despre campaniaAlianța USR PLUS Iași, iar pe mine personal m-au blocat ca să nu mai pot comenta pe această pagină”, a precizat Marius Bodea, conform Hotnews.ro.

Marius Bodea estecandidatul Alianţei USR-PLUS la şefia Consiliului Județean Iaşi

Deputatul Marius Bodea, fost lider al PNL Iaşi, este candidatul Alianţei USR-PLUS la şefia CJ Iaşi. De menționat este că Bodea este un candidat independent.

”Propunerea Alianţei USR-PLUS de a candida pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Iaşi mă onorează. Am făcut parte timp de 22 ani din PNL, însă electorul liberal din Iaşi a fost trădat de racolarea imorală şi sfidătoare a peședistului Mihai Chirica. PNL Iaşi s-a pesedizat. Acum, electoratul liberal, care îşi doreşte competenţă, integritate şi viziune în administraţia publică are o alternativă serioasă la Primărie şi CJ. O susţin pe Cosette cu toată forţa să câştige primăria pentru scăpa oraşul de corupţia şi trăncăneala sterilă a PSD-Chirica“, a transmis deputatul Bodea, prin intermediul unui comunicat de presă.

În urma declarațiilor făcute de Bodea, liderul USR Iaşi, Cosette Chichirău, afirmă că acesta ”este începutul unificării tuturor forţelor care vor moderniza Iaşiul în următorii ani“.

Tags:
Ultima oră
22:16 - Val de frig în România. Directoarea ANM, detalii importante despre cum va fi vremea în zilele următoare
21:53 - Noua conducere a PNL a fost aleasă oficial. Florin Cîțu: Au fost două zile lungi, dar importante pentru viitorul partidului (VIDEO)
21:34 - Noi probleme la alegerile din USR PLUS: „Cică deja am votat… lucru neadevărat. De ce apare că am votat cu Barna când aseară nu s-a încărcat pagina?”
21:21 - Dacian Cioloș: Nu am discutat nimic cu Florin Cîțu sau cu cineva din conducerea PNL după congresul lor. USR PLUS nu se întoarce la guvernare decât în condițiile deja expuse – alt premier și calendar clar de reforme
21:09 - Andreea Marin a fost infectată cu coronavirus: „Probabil am avut una dintre cele mai ușoare forme de Covid pentru că am fost păzită de vaccin”
20:51 - Proiecțiile sugerează un rezultat strâns la alegerile federale din Germania. Fără Angela Merkel, conservatorii germani par să se îndrepte spre cel mai slab rezultat din ultimii 72 de ani
20:25 - Comuniștii au câștigat alegerile locale din Graz. Surpriză în orașul austriac care avea același primar de aproape două decenii
19:54 - Alegeri federale Germania, rezultate exit-poll: Social-democrații sunt pe prima poziție, cu un avans fragil față de CDU
19:49 - Cristian Diaconescu: Angela Merkel iese cu capul sus. A fost o susținătoare a atenției pentru Europa de Est, iar pe noi, românii, în anumite momente ne-a ajutat efectiv (VIDEO)
19:12 - Rareș Bogdan, reales în funcția de prim-vicepreședinte al PNL. Ceilalți trei prim-vicepreședinți propuși de echipa Cîțu nu au avut contracandidat