Peste 130 de persoane, la proteste antiguvernamentale și anti-USL la Cluj-Napoca și Arad

Peste 130 de persoane, la proteste antiguvernamentale și anti-USL la Cluj-Napoca și Arad

Mai mult de o sută de persoane protestează, miercuri seară, în Piața Unirii din Cluj-Napoca, scandând lozinci îndreptate împotriva actualei guvernări. O acțiune similară are loc și la Arad, acolo fiind peste 30 de protestatari.

Cei din Cluj-Napoca au adus cu ei un afiș pe care scrie „Doctorat la minut” și scandează lucruri ca „Jos Guvernul Ponta,” „Sus democrația”, „Vrem viitor,” „Hoții” și alte mesaje asemănătoare, relatează Mediafax.

„Protestăm față de distrugerea democrației și a statului de drept, abuzurile la adresa principiilor democratice, față de comportamentul abuziv și antidemocratic al Guvernului Ponta, față de aservirea instituțiilor publice de către partide, față de aroganța și disprețul clasei politice de la putere față de aplicarea legilor în România. Toate aceste abuzuri culminează cu tentativa de suspendare a președintelui Băsescu,” a spus unul dintre protestatari.

La Arad, protestul se desfășoară în fața Palatului Administrativ, unde se află sediul Primăriei și al Prefecturii. Cei mai mulți din cei 30 de participanți sunt tineri, unii dintre ei membri ai Organizației de Tineret a PDL.

Ultima oră
13:51 - Florin Cîțu: Vreau mai multă implicare din partea Primăriei Capitalei în gestionarea valului 4 COVID / Laude pentru Cseke Attila, interimarul de la Sănătate (VIDEO)
13:41 - Loredana Groza, anunț după ce duminică a fost luată cu ambulanță. Cum se simte artista
13:37 - IOS 15, lansat oficial. Ce aduce nou sistemul de operare de la Apple
13:28 - Acces Direct, de la Antena 1, vine cu o nouă blondină: Cosmina Scăunașu. Cine este ea şi ce a spus Mirela Vaida
13:23 - Explozie a cazurilor de COVID: 6.789 în ultima zi, din care peste 1.000 doar în București. Încă un județ a intrat în scenariul roșu / Pandemia a mai făcut 129 de victime / 990 de pacienți la ATI, din care 20 sunt copii
13:11 - Florin Cîțu: O să cer o anchetă pentru că vreau să știu cum a fost pregătit valul 4 de Ministerul Sănătății
13:10 - UE susține Franța, în conflictul cu SUA, pe tema submarinelor nucleare. Care a fost poziția oficială a României / Scandalul se poate extinde și la noi, unde Naval Group a câștigat un contract pentru corvete, care încă nu a fost semnat
13:00 - Vlad Voiculescu (USR PLUS): Campania de vaccinare e un eșec. Problemele – Prioritizarea esențialilor și concursul întru relaxare, când vaccinarea deja încetinea
12:43 - Sute de centre de vaccinare anti-COVID au fost închise temporar. Câte mai sunt funcţionale
12:37 - Ionuț Moșteanu (USR PLUS), despre premier: L-a demis pe Octavian Berceanu de la Garda de Mediu și l-a înlocuit cu fiul unui primar PNL care și-a făcut averea tăind păduri. Ăsta e Florin Cîțu! (VIDEO)