Peste 130 de persoane, la proteste antiguvernamentale și anti-USL la Cluj-Napoca și Arad

Peste 130 de persoane, la proteste antiguvernamentale și anti-USL la Cluj-Napoca și Arad

Mai mult de o sută de persoane protestează, miercuri seară, în Piața Unirii din Cluj-Napoca, scandând lozinci îndreptate împotriva actualei guvernări. O acțiune similară are loc și la Arad, acolo fiind peste 30 de protestatari.

Cei din Cluj-Napoca au adus cu ei un afiș pe care scrie „Doctorat la minut” și scandează lucruri ca „Jos Guvernul Ponta,” „Sus democrația”, „Vrem viitor,” „Hoții” și alte mesaje asemănătoare, relatează Mediafax.

„Protestăm față de distrugerea democrației și a statului de drept, abuzurile la adresa principiilor democratice, față de comportamentul abuziv și antidemocratic al Guvernului Ponta, față de aservirea instituțiilor publice de către partide, față de aroganța și disprețul clasei politice de la putere față de aplicarea legilor în România. Toate aceste abuzuri culminează cu tentativa de suspendare a președintelui Băsescu,” a spus unul dintre protestatari.

La Arad, protestul se desfășoară în fața Palatului Administrativ, unde se află sediul Primăriei și al Prefecturii. Cei mai mulți din cei 30 de participanți sunt tineri, unii dintre ei membri ai Organizației de Tineret a PDL.