PNL, în mijlocul unui nou SCANDAL: Decapitările cerute de Ludovic Orban zguduie organizația București

PNL, în mijlocul unui nou SCANDAL: Decapitările cerute de Ludovic Orban zguduie organizația București

Revoltă în PNL, după ce Ludovic Orban a decis excluderea din partid a lui Daniel Zamfir și a lui Florin Alexe.

Potrivit unor informaţii obţinute de News.ro, pe grupurile de WhatsApp ale PNL Bucureşti circulă o petiţie online de susţinere a lui Alexe şi a întregii conduceri a filialei Sector 3 pentru revenirea în funcţii.

„În cadrul ultimei şedinţei BEX al PNL s-a propus demiterea Preşedintelui şi dizolvarea Biroului Politic de Sector din cauza unor presupuse colaborări cu PSD Sector 3 şi cu Robert Negoita. Propunerea urmează a fi votată în cadrul următorului BPN al PNL”, se arată în petiţia iniţiată online. „Florin Alexe este Preşedinte al PNL Sector 3 din anul 2009, conducând de atunci una dintre cele mai active şi puternice filiale ale PNL din toată ţara. A fost Preşedintele Tineretului Naţional Liberal timp de 6 ani, perioadă în care acesta a fost recunocunosut că fiind cea mai puternică organizaţia politică de tineret din ţara, fost Deputat în Parlamentul României şi iniţiator al Legii Împotrivă Risipei Alimentare şi Legii Centenarului, liberal convins, om de echipă, un bun manager şi un coleg de nădejde”, se mai arată în aceiaşi sursă.

De asemenea, în textul petiţiei este solicitat ajutorul “tuturor colegilor de bună credinţa să se alăture iniţiativei”.

„Solicităm tuturor colegilor de bună credinţa să se alăture iniţiativei noastre şi să sprijinim împreună o echipă neîndreptăţită de acuzaţii nefondate. De asemenea, solicităm colegilor care au putere decizionala în BPN al PNL să asculte argumentele care vin în apărarea filialei PNL Sector 3 şi să voteze în consecinţă!”, mai scrie în text.

Ultima oră