Ponta, despre Vanghelie: De câte ori tace, face foarte bine

Ponta, despre Vanghelie: De câte ori tace, face foarte bine
Foto: evz.ro

Prezent vineri la Târgu Mureș, liderul PSD Victor Ponta a declarat că președintele organizaţiei din Bucureşti, Marian Vanghelie, „de câte ori tace, face foarte bine”, referindu-se la faptul că acesta le-a spus unor copii din cartierul bucureștean Ferentari că „atunci când vin ziariştii la noi, le dăm cadou un inel sau un ceas, nu le luăm”. Ponta a declarat că partidul pe care îl conduce nu face astfel de gesturi – de a le da cadouri jurnaliştilor – adăugând că liderul organizaţiei Bucureşti, Marian Vanghelie, „de câte ori tace, face foarte bine”.

„Domnul Vanghelie, de câte ori tace, face foarte bine, de câte ori vorbeşte, mă face să îl sun să îi spun să tacă, că altfel chiar nu o să îl mai las să vorbească deloc”, a spus Ponta.

Vineri, Marian Vanghelie a vizitat o grădiniţă şi o şcoală din cartierul Ferentari, alături de vicepreşedintele grupului socialist din Parlamentului European, Hannes Swoboda, liderul PSD prezentându-i oficialului european proiectele pe care le desfăşoară în ceea ce priveşte copiii romi.