Ponta: Este o mare victorie pentru români să ai în jur de 9 milioane de alegători care vin la vot. Prezența la referendum a fost masivă

Ponta: Este o mare victorie pentru români să ai în jur de 9 milioane de alegători care vin la vot. Prezența la referendum a fost masivă

Premierul Victor Ponta a declarat, duminică, după încheierea votului pentru referendum, că prezența la vot a fost „masivă”, afirmând că prezența în număr mare la vot reprezintă o victorie pentru români.

Este o mare victorie pentru români să ai în jur de 9 milioane de români care vin la vot. Este practic o victorie a lor și cred că orice om politic care spune că poate ignora vocea a 9 milioane de români e rupt de realitate”, a spus premierul.

Despre rezultat nu pot să vă spun decât că datele finale le vom avea în următoarele ore”, a spus șeful Executivului, care a precizat că a fost semnalată o prezență masiva la vot, ținând cont că din 18 milioane de alegători cu drept de vot s-au prezentat la urne în jur de 8 milioane, iar aproape 3 milioane trăiesc în străinătate.

Din punctul meu de vedere ca premier, avem obligația să nu îi dezamăgim pe acești oameni care au ieșit astăzi la vot”, a spus Ponta.

Un președinte care a fost ales de 5 milioane de alegători și care are peste 8 milioane care nu îl mai vor ar trebui să reflecte mult mai serios la acest vot”, a spus premierul.

Victor Ponta, după încheierea votului pentru referendum

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_22151').select();" id="embed_text_22151" />