Victor Ponta, număr de stand-up comedy în Parlament: „Să nu aveți nevoie de recunoștința lui Dăncilă că pățiți ca Dragnea / Apostolul Mihai va jura că Dăncilă este ruda din Videle a Mântuitorului” (VIDEO)

Victor Ponta, număr de stand-up comedy în Parlament: Să nu aveți nevoie de recunoștința lui Dăncilă că pățiți ca Dragnea / Apostolul Mihai va jura că Dăncilă este ruda din Videle a Mântuitorului (VIDEO)
Foto: Inquam Photos

Președintele Pro-România a lansat atacuri dure la adresa premierului Viorica Dăncilă cu ocazia dezbaterilor din Parlament dinainte de votul pe moțiunea de cenzură împotriva Guvernului.

„Pentru că vorbim de recunoștință, am aflat că sunt un om rău de la doamna Dăncilă. Chiar sunt un om rău că am pus-o pe lista de europarlamentare în 2014. Dar înca un om rău a fost Dragnea care a pus-o premier. Și i-a fost mai rău decat mie! Să nu aveți nevoie de recunostința doamnei Dăncila că pățiti ca Dragnea! Deci vă rog foarte frumos să nu vă fie datore pentru că își plătește datoriile”, a declarat Victor Ponta.

Acesta a acuzat-o pe Viorica Dăncilă și că a sunat 100 de parlamentari pentru a le promite funcții doar să nu treacă moțiunea de cenzură.

„Nu am auzit niciodată ca un prim-ministru să sune 100 de parlamentari să le spună ca vor fi miniștri. Probabil că (…), de la Pro-România erau trei prim-miniștri, probabil că doamna Dăncila, dacă nu trece moțiunea, mâine va trebui să facă o minune biblicăși să avem un guvern de 100 de miniștri. Iar Apostolul Mihai va jura că doamna Dăncilă este o rudă din Videle a Mântuitorului și poate să facă 100 de miniștri”, a afirmat Ponta în râsete celor prezenți.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

De discursul lui Victor Ponta nu a scăpat nici baronul PSD de Neamț, Ionel Arsene.

„Singurul om de încredere este Ionel Arsene. Ăsta când zice căia, chiar ia. Așa a zis parchetul, nu eu!”, a arătat Ponta.

Iar, ironiile lui Victor Ponta nu se opresc aici, acest luând în râs doar eșecurile Vioricăi Dăncilă din ultimele luni.

„Ne-a promis că e neconflictuală. Mă uitam că azi chiar s-a certat cu toată lumea, dacă mai era cineva care credea că poate vorbi cu domnia sa, s-a convins. Dar am văzut că e neconflictuală, nu a vrut să se certe cu vicepreședintele Americii, Mike Pence! Nu a vrut să îl primească! A alergat omul prin tot Washingtonul să o întâlnească și nu a vrut să se certe cu el. Nici cu doamna Ursula, nu îi spun numele întreg că vă încurc. Nu a vrut să se certe! Nu avem comisar, suntem singura țară care nu are comisar. Nu a vrut să se certe nici cu militarii. Dar tocmai s-a aprobat la Senat prin care li se taie pensiile militarilor, noroc că am oprit noi la Camera Deputaților. Nu a vrut să se certe nici cu moldovenii care le-a promis să le facă autostradă. A început autostrada, un metru pătrat făcut la Suceava de un om de afaceri. Altfel mă bazez pe domnul Cuc că știe unde să ducă autostrada”, a completat Victor Ponta.