Ponta vrea să profite de cearta lui Oprescu cu Udrea. USL l-ar putea susține pe actualul Primar General

Ponta vrea să profite de cearta lui Oprescu cu Udrea. USL l-ar putea susține pe actualul Primar General
Foto: ro-news.ro

Președintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, la Realitatea TV, că Sorin Oprescu ar putea primi sprijinul Uniunii Social Liberale (USL) la alegerile pentru Primăria Capitalei din 2012.

Ponta a precizat că actualul Primar General ar putea primi sprijinul USL ca independent dacă PSD București nu va avea un candidat mai bun.

Acesta a precizat că Andrei Chiliman și Cristian Popescu Piedone nu sunt în această postură. Ponta încearcă astfel să profite de cearta lui Oprescu cu Elena Udrea vizavi de bugetul Capitalei, când consilierii PDL i-au luat edilului o mare parte din fondurile destinate proiectelor de infrastructură din București.

Victor Ponta a mai spus că nu există o întelegere în acest sens, însă s-ar putea ajunge la una în urma unor negocieri.

Liderul PSD consideră că Marian Vanghelie va candida tot la Primăria Sectorului 5, neavând ambiții la fotoliul de Primar General.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)