Oficial! Nu va mai vizita România?! Ce se va schimba când prințul Charles va deveni rege

Oficial! Nu va mai vizita România?! Ce se va schimba când prințul Charles va deveni rege

Prinţul Charles , care împlinește curând 70 de ani, a anunțat că atunci când va ajunge rege va trebui să schimbe multe în viaţa sa.

Astfel, Charles susține că nu va mai avea timp să se implice în campanii precum cea de promovare a istoriei Transilvaniei, ca acum, potrivit digi24.ro.

Însă, prințul a dat asigurări că nu va încheia de tot legăturile cu România, mai ales că speră ca fiii şi nepoţii săi să se poată bucura cândva de acest mic colţ de rai îmbrăţişat de culmile Carpaţilor, ca Viscri şi Valea Zălanului.

„Ei sunt motivul pentru care fac tot ceea ce fac aici, mă gândesc la viitorul lor. Dar mă gândesc şi la viitorul copiilor dumneavoastră şi ai multor altor oameni. Ideea că într-un fel sau altul voi continua exact ca acum, dacă îi voi succede mamei mele, este un nonsens complet. Cu siguranţă nu voi mai putea aceleaşi lucruri ca în calitate de prinţ moştenitor”, a explicat prințul Charles

Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)