Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, apel la liberali: Să nu facă rău USL-ului prin declarații publice

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, apel la liberali: Să nu facă rău USL-ului prin declarații publice
Foto: DC News

Cătălin Ivan, în calitate de purtător de cuvânt al Partidului Social Democrat, a făcut un apel, marți, către liberali, spunându-le să nu pună în pericol USL-ul prin declarațiile lor publice.

„Suntem sincer îngrijoraţi de o serie de atacuri din partea colegilor de alianţă care par să escaladeze. Prin unele poziţii din ultima perioadă, se dau semnale greşite electoratului şi se poate pune în pericol unitatea USL, pentru care am luptat, cu toţii, atât de mult timp. Proiectul USL este prea important, iar oamenii şi-au pus prea multă speranţă în el pentru a fi ameninţat în vreun fel. De aceea, facem un apel la colegii liberali din alianţă să nu facă rău USL prin declaraţii publice”, declară Ivan, citat de Mediafax.

Acesta susține că premierul Ponta face bine dat fiind că nu răspunde atacurilor publice pentru că nu trebuie ca USL să uite obiectivul de a fi ”altfel decât celelalte coaliții de până acum”.

„Ofensiva recentă din partea unor colegi din PNL dă impresia că partenerii noştri nu mai vor continuarea acestui proiect. Sunt convins că nu este cazul. Trebuie să dovedim în continuare că putem fi uniţi, că angajamentul pe termen lung şi promisiunea noastră în faţa oamenilor sunt mult mai importante decât orice alte nemulţumiri, care pot fi reglate oricând în interiorul USL”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al PSD.