Radu Mazăre s-a răzgândit: Nu am spus că demisionez dacă nu iese Ponta (VIDEO)

Radu Mazăre s-a răzgândit: Nu am spus că demisionez dacă nu iese Ponta (VIDEO)

Deși înainte de alegeri susținea că se va retrage din viața politică, Radu Mazăre a afirmat marți că își va continua mandatul de primar la Constanța, precizând că nu a afirmat că va demisiona dacă nu iese Victor Ponta președinte.

„Nu am spus că demisionez dacă nu iese Ponta. Eu am spus că dacă sistemul rămâne în continuare la fel mă gândesc să renunț. Decizia de a renunța la funcția de primar o voi lua eu singur, nu adversarii politici, atunci când cred eu de cuviință. Sau pot să o mai ia cetățenii la alegeri”, a declarat Radu Mazăre, precizând că e o opțiune personală la care se gândește.

În luna septembrie, Mazăre le-a spus membrilor PSD Constanța că dacă nu iese Victor Ponta președinte oamenii vor trăi cu teamă în suflet și că el nu mai stă, fără a preciza dacă renunță la administrație, la politică sau pleacă din țară.

„Dacă nu iese Ponta, vom trăi în aceeași țară și vom trăi în același mod de a pune problema și cu aceeași teamă în suflet. Eu unul am declarat-o public și o spun și acum, dacă nu iese Ponta și nu se schimbă modul de a vedea lucrurile, sănătate, nu mai stau. Nu mai stau pentru că nu mai am satisfacții, nu mai stau pentru că nu văd de ce trebuie să stau patru zile pe săptămână cu avocații. Am ședință dimineață cu avocații, am ședință la prânz cu avocații”, a declarat Mazăre. (Detalii AICI)

Radu Mazăre nu demisionează dupa eșecul lui Ponta

Ultima oră
20:07 - Cătălin Drulă vine cu explicații despre execuția bugetară la Ministerul Transporturilor, după criticile formulate de premierul Florin Cîțu
19:49 - Tribunalul București a decis. Ce se va întâmpla cu motociclistul care a agresat în trafic un bărbat pe trotinetă electrică
19:38 - Ludovic Orban: Investițiile în comunitățile locale nu au voie să se oprească! Cel puțin 40 de miliarde de lei trebuie prevăzute pentru PNDL 3. De la nivelul Guvernului trebuie să înceapă discuțiile aplicate
19:15 - Turiștii își pot lua adio de la porumbul de pe plajă. Vânzătorii ambulanți, amendați de polițiști
19:11 - Premieră: Consiliul Judeţean Bihor şi Primăria Oradea înfiinţează o companie aeriană locală. Curse regulate către Bucureşti, din martie 2022 / Anunțul făcut de Ilie Bolojan și Florin Birta (VIDEO)
18:42 - Aproape 15.300 de persoane, vaccinate anti-COVID în ultima zi. Peste 11.000 au primit prima doză
18:38 - Permisul de sănătate și vaccinarea îngrijitorilor, aprobate de Consiliul Constituțional din Franța
18:07 - Raed Arafat: La acest moment, întoarcerea la școală e planificată în condiții de normalitate (VIDEO)
17:57 - Moderna anunță că vaccinul său anti-COVID prezintă o eficiență de 93%, chiar și la șase luni de la administrarea rapelului
17:46 - Florin Cîțu dă asigurări că vor fi plătite în continuare facturile aferente proiectelor din PNDL 1 şi 2: Nu e adevărat că au fost întârzieri. Vor fi alocate noi resurse, nu e nicio problemă (VIDEO)