Raluca Turcan: Irinei şi Monici au devenit modele în societatea românească

Raluca Turcan: Irinei şi Monici au devenit modele în societatea românească
Foto: evz.ro

Prezentă sâmbătă la o şedinţă a tinerilor din PDL, deputatul Raluca Turcan a declarat că în societatea românească, „Irinei şi Monici au devenit modele” de urmat, fapt pe care partidul democrat-liberal încearcă să îl schimbe.

Deputatul PDL a declarat că doreşte „o Românie care nu este aşa cum este prezentată astăzi la unele televiziuni de ştiri. Nu este România în care oamenii se îmbulzesc la cozi, nu este România în care avem Irinei şi Monici, care au devenit modele în societatea românescă”, a afirmat Turcan, citată de Mediafax.

Raluca Turcan a adăgat că tinerii din PDL trebuie să îşi găsească un model pe care să îl urmeze, dându-l drept exemplu pe preşedintele Traian Băsescu, politician care nu a pierdut nicio competiţie electorală.

„Mă gândeam la Traian Băsescu, care este omul şi liderul politic care nu a pierdut nicio competiţie electorală oricât de dificilă ar fi părut ea. Eu cred că putem să ne găsim astfel de modele şi să demonstrăm că în PDL sunt oameni care pot deveni modele pentru tineri, nu aşa cum se întâmplă la alte partide”.

 Deputatul PDL a criticat opoziţia, care, spune e, “a schimbat basca lui Iliescu pe bereta lui Che Guevara”, atacându-l pe liderul PSD Victor Ponta că şi l-a ales drept model pe Che Guevara.

“Uitaţi-vă la adversarii noştri. Îl avem pe Victor Ponta, mare preşedinte de partid, ce model şi-a luat domnul Victor Ponta : Che Guevara. Practic ce-a făcut? A schimbat basca lui Iliescu cu bereta lui Che Guevara”, a afirmat Raluca Turcan.

Deputatul şi-a exprimat speranţa ca în sală să existe un viitor Traian Băsescu, adică un tânăr democrat-liberal care să ajungă preşedinte al României.

„Este momentul în care dumneavostră trebuie să ieşiţi şi să spuneţi că vrem o altfel de Românie. Vrem o Românie în care să nu mai fie o mentalitate de asistat, o Românie în care să ne luăm soarta în mâini şi dacă suntem muncitori şi perseverenţi putem să ne construim un viitor, vrem o Românie care nu este aşa cum este prezentată astăzi la unele televiziuni de ştiri. Nu este România în care oamenii se îmbulzesc la cozi, nu este România în care avem Irinei şi Monici, care au devenit modele în societatea românescă. Este momentul în care dumneavoastră să spuneţi că România, prin ceea ce a făcut Guvernul Boc în această perioadă, a devenit o ţară care merită să fie respectată şi s-au pus bazele solide prin guvernarea prim-ministrului şi a Guvernului Boc, a devenit o ţară care are instituţii pregătite să încurajeze performanţa şi competenţa”, a mai arătat Turcan.

Raluca Turcan a participat la o şedinţă a Organizaţiei de Tineret a PDL, desfăşurată la Palatul Parlamentului în prezenţa premierul Emil Boc şi a europarlamentarului Elena Băsescu.

Raluca Turcan, la şedinţa de tineret a PDL

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)